-->

Gerçek Düşünce Zamanı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gerçek Düşünce Zamanı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gerçek Düşünce Zamanı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gerçek Düşünce Zamanı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hayatı öyle hızlı yaşıyoruz ki yaratıcı düşünebilmek için zaman dahi bulamıyoruz. Alışkanlıklar, korkular, öğrenilmiş çaresizlikler, olumsuz telkinlerden dolayı düşünmeye cesaret bile edemiyoruz. Fikir üretmekten aciz, başka milletlerin bilim insanlarının düşünceleri olan kuramları ezberlemek ve taklit etmekten başka bir şey yapmayan, düşünmeyi sıkıcı bulan, çıkarları için birbirinin kuyusunu kazan, ahlaki değerleri kaybolmuş, tüketim ve eğlence meraklısı maddi varlıklara dönüştük. Herkes halinden çok memnun. Hiç kimsenin de bunu değiştirmek için düşünme yetisini kullanmaya niyeti bile yok. Böyle gelmiş böyle mi gidecek? Bu kitap: Klişe kişisel gelişim seminerlerinde bize dayatılan, şunları uygulamalıyız’dan ziyade; toplumumuzda gözlemlediklerimi derleyerek, olumlu eleştiri tadında, hem sohbet edasında hem de biraz olsun yaratıcı düşünme yetinizi açığa çıkarmak için; evde, okulda, parkta dert ortağınız olmaya taliptir.Bu kitap: Hayallerimize kavuşmayı başaramasak bile, hiç değilse bunun için bir şeyler yapmaya başlamayı, etkili düşündükçe var olabilmenin sırlarını keşfedebileceğimizi, var olmanın muhteşem hazzı ile yaşam sevincimizi ve mutluluğumuzu yakalayabileceğimizi öğrenmeyi temenni etmekte, gerçek düşünce dalgaları içerisinde sörf yapmayı garanti etmektedir.

***** Gerçek Düşünce Zamanı kitabını için satın alma linkleri:
Gerçek Düşünce Zamanı kitabını satın al

***** Gerçek Düşünce Zamanı indirme linkleri:
Gerçek Düşünce Zamanı kitabını PDF İndir
Gerçek Düşünce Zamanı kitabını ePub İndir
Gerçek Düşünce Zamanı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gerçek Düşünce Zamanı kitabını ele aldık. Gerçek Düşünce Zamanı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gerçek Düşünce Zamanı kitabının yazarı, Gerçek Düşünce Zamanı kitabının fiyatı ve Gerçek Düşünce Zamanı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gerçek Düşünce Zamanı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gerçek Düşünce Zamanı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gerçek Düşünce Zamanı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gerçek Düşünce Zamanı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU