-->

Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kültürel evrim, farklı çağlardan ve aşamalardan geçse de dönüm noktası olarak kabul edilmesi gereken bir gelişme var: Yazının icadı. Yazıyla birlikte, birikmiş bilginin aktarımı da insanlar arasındaki doğrudan etkileşimden ayrışabildi. Uzun süre önce ölenlerin veya tamamen farklı yerlerde yaşamış ve yaşamakta olan insanların bilgisini de kapsayan sonsuz büyüklükte bir bilgi kaynağı vardı. Bu bilgilerin nasıl saklanıp kullanılacağını öğrenmek gerekiyordu. Başka bir deyişle, okuyabilmek ve yazabilmek gerekiyordu. Ama bu, eğitimi olmayan insanlar tarafından sağlanamayacağına göre, bunu yapabilecek bir kuruma ihtiyaç vardı: Okul! Franz-Michael Konrad, Okulun Tarihi -Antik Çağ’dan Günümüze- kitabında Eski Mısır'dan Antik Çağ’ın liselerine ve Orta Çağ manastır okullarından günümüze kadar okulun tarihini somut bir şekilde anlatıyor. Kitapta, 20. yüzyılda Almanya’daki genel zorunlu eğitime, eğitimin devlet yönetimine geçmesine ve sürekli yeni reformlarla şekillenen gelişmelerine de odaklanılmaktadır. Son olarak ise yazar PISA çalışmasının okulların geleceği için ne anlama geldiğini sorguluyor.

***** Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabını için satın alma linkleri:
Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabını satın al

***** Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze indirme linkleri:
Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabını PDF İndir
Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabını ePub İndir
Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabını ele aldık. Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabının yazarı, Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabının fiyatı ve Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Okulun Tarihi & Antik Çağ’dan Günümüze kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU