-->

Panoptikon Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Panoptikon kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Panoptikon kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Panoptikon kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Birilerinin sizi sürekli gözetlediğini düşündünüz mü hiç? Peki, attığınız her adımdan haberdar olan bilinmez bir gücün varlığını hissetseniz ne yapardınız? COVİD-19 Salgınından yaklaşık on yıl sonradır. Dünya biraz daha dijitalleşmiş, insanlar daha da bencilleşmiştir. #BuDünyayaÇocukDoğurma #DoğmayıBizİstemedik Her şey 2030 yılında Anti-Natalist eylemcilerin bütün dünyada aynı gün gerçekleştirecekleri doğum karşıtı gösteriye, Sağlık Bakanlığının tepkisi sonucu, Ankara Valiliğinin izin vermemesi ile başlar. Tüm engellemelere karşın yine de yapılması planlanan gösteriden bir gün önce, sanal bir gözün kendisini izlediğinden habersiz olan Sağlık Bakanı, attığı bir tweet yüzünden kendi sonunu mu hazırlamıştır? Ya sonra işlenen cinayetler? Cabbar Başkomiser, Ankara’dan Berlin’e uzanan bir maceranın içinde, atılan her adımdan haberdar olan büyük güce karşı, Ankara Emniyeti Cinayet Büro ekibiyle verdiği soluksuz mücadelede, kendisini büyük gücün sahibini ararken bulur. İngiliz filozof ve toplum kuramcısı Jeremy Bentham’ın 18. yüzyılda tasarlamış olduğu bir hapishane modelinden esinlenerek oluşan bu gözetleme ve denetim düşüncesinin, modern çağda insanları nasıl gergin bir ruh haline sürükleyebileceği ve yenidünya düzeninde insanların hayatındaki dengeleri nasıl değiştireceğine tanık olacağınız nefes kesici bir maceraya hazır olun.

***** Panoptikon kitabını için satın alma linkleri:
Panoptikon kitabını satın al

***** Panoptikon indirme linkleri:
Panoptikon kitabını PDF İndir
Panoptikon kitabını ePub İndir
Panoptikon kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Panoptikon kitabını ele aldık. Panoptikon kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Panoptikon kitabının yazarı, Panoptikon kitabının fiyatı ve Panoptikon yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Panoptikon kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Panoptikon kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Panoptikon kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Panoptikon kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU