-->

Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitabın yazım amacı; sınav kaygısını tanımak ve bunu basit, etkili ve uygulanabilir tekniklerle bizim için sorun olmaktan çıkarmaktır. Sınav kaygısını yenmek için 16 etkin uygulama kitabı, bütün dünyada kaygı ile baş etme üzerine çok etkili olmuş bilişsel ve davranışçı terapi tekniklerinin sınav kaygısına uyarlanmasıyla oluşturulmuştur. Bu kitapta var olan uygulamalar, sınav kaygısından olumsuz etkilenen birçok öğrenci üzerinde denenmiş ve sınav kaygısının azaltılmasında etkili olduğu görülmüştür. Kitaptan tam anlamıyla yararlanabilmek için; uygulamaları sırayla, eksiksiz ve istenilen şekilde yapmak gerekmektedir. Kitap kendi kendine terapi formatında hazırlanmış olup, uygulamalar için hiçbir uzman desteğine ihtiyaç duyulmaz. Ancak gerekli durumlarda; anne-baba, psikolojik danışman, psikolog, psikiyatrist, öğretmen desteğinde de etkili biçimde kullanılır. Kitaptaki uygulamalar sınav kaygısının hatta diğer kaygı bozukluklarının olumsuz etkilediği her yaştan kişinin yararlanabileceği bir özellik göstermektedir. İlkokuldan üniversiteye kadar sınav kaygısından olumsuz etkilenen her kişi bu kitaptan faydalanabilir. Kitabın senin için de faydalı olması dileğiyle…

***** Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabını için satın alma linkleri:
Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabını satın al

***** Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama indirme linkleri:
Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabını PDF İndir
Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabını ePub İndir
Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabını ele aldık. Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabının yazarı, Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabının fiyatı ve Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sınav Kaygısını Yenmek için 16 Etkin Uygulama kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU