-->

Suskunluk Masalları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Suskunluk Masalları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Suskunluk Masalları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Suskunluk Masalları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ağaç artık ondan sıkıldığını düşündü, yeter demeye dili de varmıyordu. Onca sene etrafımda döndü durdu; uçtu kondu. Sesi soluğu da kalmadı. Ne zaman gidecek diye düşündü... Ne zaman gidecek? Gitmeye hiç niyeti yok. Gençken gitmemişti, şimdi nereye gidebilir ki? Ağaç, uçmayı öğrendiği gün ona, “Haydi uç git uzaklara,” demişti. “Uçmayı öğrenen kuş yuvaya dönmez. Sen nasıl bir kuşsun, gitmedin. Dallarım arasında ömrünü tükettin.” “Her yaprağında, her dalında, her çiçeğinde senelerim duruyor. Köklerinde toprak olan atalarım var. Sen benim hayat ağacımsın, köklerine karışana dek bırakamam. Yuvamda geçen senelerle oyalanırım. Beni koruyan yeryüzündeki Tanrı’msın. Seneler uzun gelirdi gençken, şimdi kısa ve hiç yaşanmamış. Bitmesini istemediğim ilkyazlarımı nereye sakladın?” “İlkyazı bekle. Yapraklarımın birinde bulursun geçen ilkyazlarını.”Sıkıntı uyuyor uzun gecelerde Yok artık çırpındığım gökyüzü Acıtmıyor canımı olanlar İçimde kalmadı kimseye öfke Yaprak kalmadı ağacımda Dallarımda gidenler Geçmişim baş ucumda duran Bir yudum su.

***** Suskunluk Masalları kitabını için satın alma linkleri:
Suskunluk Masalları kitabını satın al

***** Suskunluk Masalları indirme linkleri:
Suskunluk Masalları kitabını PDF İndir
Suskunluk Masalları kitabını ePub İndir
Suskunluk Masalları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Suskunluk Masalları kitabını ele aldık. Suskunluk Masalları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Suskunluk Masalları kitabının yazarı, Suskunluk Masalları kitabının fiyatı ve Suskunluk Masalları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Suskunluk Masalları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Suskunluk Masalları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Suskunluk Masalları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Suskunluk Masalları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU