-->

Zugzwang - H. G. Tannhaus Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çok Satan ‘Zamanda Yolculuk’ kitabının yazarından.    İnsanın bu hayatta üç evresi vardı: Doğum, yaşam ve ölüm. Giray için ise bu hayatta üç evre vardı:  Açılış, Oyun Ortası ve Oyun Sonu.   Giray, satranç ile tanıştığında açılışı gerçekleştirmişti; başına geleceklerden habersiz. Bu uzun bir oyun ortası olacaktı, 64 kareden ibaret olan bir dünya... Oyun sonu ise hiç beklemediği hamleler ile gerçekleşecekti. Tüm oyunlarında hamleleri önceden tahmin edebilen Giray, kendi hayatı ile ilgili tahminde bile bulunamayacağı şeyler yaşayacaktı. Savaşacağı tek şeyin karşısındaki rakibi olmadığını fark ettiğinde Giray Kasapoğlu, asıl büyük savaşı kendisiyle verecekti. Lakin bunun sebebi satrancın zihninde yarattığı oyun olacaktı. Marka Theseus Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 365 Yayın Tarihi 2021 Yazar H. G. Tannhaus Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000001DDRK

***** Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabını için satın alma linkleri:
Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabını satın al

***** Zugzwang - H. G. Tannhaus indirme linkleri:
Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabını PDF İndir
Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabını ePub İndir
Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabını ele aldık. Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabının yazarı, Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabının fiyatı ve Zugzwang - H. G. Tannhaus yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Zugzwang - H. G. Tannhaus kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU