-->

Aşikar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Aşikar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Aşikar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Aşikar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Eski bir defteri kapatmak uğruna neleri feda ederdiniz? Geçmişinizi mi? Geleceğinizi mi? Bugününüzü mü?Utku ve arkadaşları, Sırdaş’ı alt ettikten sonra üç yıl içinde hayatlarını yeniden inşa etmiş, Günlük Yayın Bülteni adında bir gazete kurmuştur.Sırdaş lakabıyla tanınan seri katil Erkan Şanlı’nın hapishanede ölü bulunmasının ardından kızı Miray, kendini tamamen kaybetmenin eşiğine gelmiştir.Kendine “Aşikar” adını veren bir kişi, Sırdaş’ın yaptığı her şeyi ışığa getirerek Utku ve arkadaşlarının bütün kirli sırlarını ortaya çıkarmaya, saklıları aşikar etmeye ant içmiştir.Sırdaş’tan kurtulduktan sonra başları Aşikar’la belaya giren Utku ve arkadaşları, aynı şeyleri yeniden yaşamaya başlar.Bu kez kurtuluşlarını sağlayacak olan nedir?

***** Aşikar kitabını için satın alma linkleri:
Aşikar kitabını satın al

***** Aşikar indirme linkleri:
Aşikar kitabını PDF İndir
Aşikar kitabını ePub İndir
Aşikar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Aşikar kitabını ele aldık. Aşikar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Aşikar kitabının yazarı, Aşikar kitabının fiyatı ve Aşikar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Aşikar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Aşikar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Aşikar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Aşikar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU