-->

Zamanı Yitiren Saatler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Zamanı Yitiren Saatler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Zamanı Yitiren Saatler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Zamanı Yitiren Saatler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sevgili dostum! Zaman geçip gitti, sayılı günler çabuk tükendi. Bizce meçhul, onca sarih olan zaman dilimini, feleğin çarkları hızla tüketti. Seksenli yaşların bu kadar hazin olacağını bir türlü kestiremedim. Eteklerimde bahardan bu yana özenle besleyip büyüttüğüm yapraklarını bir bir dökmek zorunda kalan, yukarıdan hüzünlü o sarı tabloyu seyretmenin acıttığı titrek kavak ağacı gibiyim. Nedamet, hayıflanma, umut kırıntıları, inkisar-ı hayal her biri bir yerde, ufalanmış yaprak misali. O üniversite yıllarında hiç bu zamanı hayal etmeden, yürüdüğümüz park yolundaki yapraklara imtina etmeden basarken; bugünlerin gelebileceğine zerre kadar ihtimal vermemiştim, ama neylersin, yaşa ki göresin demişler...Ben ihtiyar bir bunak oldum çıktım, kimseye nazımı geçiremem diye korkuyorum. Biliyor musun? O, pastaneden alıp yediğimiz sütlaç bile acayip bir lüks olmuş benim için. Geçen canım öyle bir çekti ki sorma. Hâlbuki gelin demişti: Baba canının çektiği bir şey olursa çekinme diye. Ama diyemedim, vallahi diyemedim. Kolumuz kanadımız kırık. Amelimiz ile baş başa kalacağımız günler yakın. Senin anlayacağın, zamanı yitiren saatler gibiyim...

***** Zamanı Yitiren Saatler kitabını için satın alma linkleri:
Zamanı Yitiren Saatler kitabını satın al

***** Zamanı Yitiren Saatler indirme linkleri:
Zamanı Yitiren Saatler kitabını PDF İndir
Zamanı Yitiren Saatler kitabını ePub İndir
Zamanı Yitiren Saatler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Zamanı Yitiren Saatler kitabını ele aldık. Zamanı Yitiren Saatler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Zamanı Yitiren Saatler kitabının yazarı, Zamanı Yitiren Saatler kitabının fiyatı ve Zamanı Yitiren Saatler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Zamanı Yitiren Saatler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Zamanı Yitiren Saatler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Zamanı Yitiren Saatler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Zamanı Yitiren Saatler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU