-->

Kediler ve Kadınlar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kediler ve Kadınlar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kediler ve Kadınlar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kediler ve Kadınlar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kendine has bir sesleniş yakalayıp ilk şiir kitabında geniş bir okur kitlesinin beğenisini kazanan Bleda Yaman ikinci şiir kitabı “kediler ve kadınlar” yine Tün Kitap etiketiyle okuyucusuyla buluşuyor. Bleda Yaman’ın son dönemde yazdığı şiirlerden oluşan eserde ayrıca bazı şiirlerin yazılma hikayelerini içeren kısa notlar da yer alıyor. “Bana kusurlarımdan bahset. Sarsıcı, bunak ve vazgeçilmez kusurlarımdan. Ağaç diplerinde eşelenen umutlardan, şehrin en tehlikeli yollarından… Bana kusurlarımı bahşet. Çiçekli karanlığından ve kapanmış kollarından! Aksi mavilikleri ciddiye almadan kendinden başla. Bana kusurlarımdan bahset.”

***** Kediler ve Kadınlar kitabını için satın alma linkleri:
Kediler ve Kadınlar kitabını satın al

***** Kediler ve Kadınlar indirme linkleri:
Kediler ve Kadınlar kitabını PDF İndir
Kediler ve Kadınlar kitabını ePub İndir
Kediler ve Kadınlar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kediler ve Kadınlar kitabını ele aldık. Kediler ve Kadınlar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kediler ve Kadınlar kitabının yazarı, Kediler ve Kadınlar kitabının fiyatı ve Kediler ve Kadınlar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kediler ve Kadınlar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kediler ve Kadınlar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kediler ve Kadınlar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kediler ve Kadınlar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU