-->

Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Üç din tarafından da binlerce yıldır kutsal olarak görülen, çatışmalarla bölünen, fethedilen, yeniden inşa edilen ve defalarca yası tutulan Kudüs, kendi kutsallığının trajedisiyle sarsılmıştır. Bu ufuk açıcı kitapta, Tanrı’nın Tarihi’nin yazarı Karen Armstrong Müslümanlar, Hristiyanlar ve Yahudilerin bu şehri nasıl benimsediğini ve bu üç farklı kutsallık anlayışının bu şehri binlerce yıldır nasıl yaraladığını anlatıyor.   Armstrong, ruhani ve siyasi gelişmeleri şaşırtıcı ayrıntılarıyla açıklıyor: Hz. Davut’un başkentinden Roma İmparatorluğu’nun bir eyaletine, Hz. İsa’nın kutsadığı kozmopolit şehirden Müslümanların fethedip taltif ettiği kente, Avrupalı haçlıların ödülünden günümüzdeki Arap-İsrail çatışmasının mermi delikleriyle bezenmiş sembolüne.   Müthiş bir akıcılık ve berraklıkla yazılmış bu anlatı, yıllarca süren hummalı bir araştırmanın ürünü. Kudüs, sadece tarihi değil inançları ve tinselliği de anlatarak yıllara meydan okuyan bir kitap.     “Çok zengin bir bilgi kaynağı… Armstrong’un yıllar içindeki adım adım gezintisi bize dinsel kararların ve siyasal koşulların kenti bir dinden diğerinin hâkimiyetine nasıl geçirdiğini gösteriyor.” Time   “Üç bin yıldır Müslümanların, Hristiyanların ve Yahudilerin gözünde kutsal bir kent olan Kudüs’ün kapsamlı, etkileyici ve kolay okunur tarihi.” The Denver Post   “Armstrong’un yüksek, güvenilir sesi ilgimizi çekiyor çünkü yüzyıllar boyunca sakinlerinin, fatihlerinin ve propagandacıların kente yüklediği tinsel deneyimi ciddiye alıyor.” San Francisco Chronicle   “Armstrong’un geniş kapsamlı, bol resimli anlatısı başka kitaplarda çok az bulunan toplumsal ve siyasal koşullarla ilgili bilgiler içeriyor.” Publishers Weekly   “Muhteşem… Ayakları yere basan ve sabırlı bir anlatı… Bütün Müslümanların, Hristiyanların ve Yahudilerin okuması lazım.”  The Washington Post   “Dünya üzerindeki dinsel anlamda en önemli şehrin yazılmış en ciddi ve okunaklı tarihi.” The Baltimore Sun

***** Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabını için satın alma linkleri:
Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabını satın al

***** Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din indirme linkleri:
Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabını PDF İndir
Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabını ePub İndir
Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabını ele aldık. Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabının yazarı, Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabının fiyatı ve Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kudüs’ün Tarihi: Bir Şehir Üç Semavi Din kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU