-->

Tanrı’nın Sıcak Eli Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tanrı’nın Sıcak Eli kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tanrı’nın Sıcak Eli kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tanrı’nın Sıcak Eli kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tanrı’nın Sıcak Eli, masal ve söylencenin birbiri içinde eritilip, bugünün sıradan insanlarının kahraman koltuğuna oturtulduğu bir yapıt olarak nitelenebilir. Yazarın öyküleme tekniği, destan ve söylencede sık başvurulduğu gibi, belli bir ders vermeyi amaçlamaz; trajedi, yüceltme ve abartı öykülerin atmosferi içinde yumuşak piyano nağmeleri kadar eritilmiş, insanı gülümsetecek kadar tersine çevrilmiştir. Öykülerde yer yer ince bir mizah, hatta alttan alta akan bir alay ve muziplik fark edilir. Öykülerin tamamı farklı konuları, farklı durumları anlatıyor olsa da, temelde, yetişkin bir insanın çocukluk özlemleri, coğrafya arayışı ve elbette her tür mekânda kovalanan aşk her bir öykünün genel temasını oluşturur. Yumuşak bir tempoda ilerleyen dilin aslında şiir diline fazlasıyla yaklaştığı, hatta yer yer şiirin devreye girdiği görülür.

***** Tanrı’nın Sıcak Eli kitabını için satın alma linkleri:
Tanrı’nın Sıcak Eli kitabını satın al

***** Tanrı’nın Sıcak Eli indirme linkleri:
Tanrı’nın Sıcak Eli kitabını PDF İndir
Tanrı’nın Sıcak Eli kitabını ePub İndir
Tanrı’nın Sıcak Eli kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tanrı’nın Sıcak Eli kitabını ele aldık. Tanrı’nın Sıcak Eli kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tanrı’nın Sıcak Eli kitabının yazarı, Tanrı’nın Sıcak Eli kitabının fiyatı ve Tanrı’nın Sıcak Eli yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tanrı’nın Sıcak Eli kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tanrı’nın Sıcak Eli kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tanrı’nın Sıcak Eli kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tanrı’nın Sıcak Eli kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU