-->

Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sanayi devriminin ardından milli zenginliğin üretilmesinde sermayenin rolü hızlı şekilde güç kazanmış olduğu için tüm ekonomilerde kredi kurumu da ona paralel bir hızla ve sistemli bir şekilde gelişmiştir. Bu aşamada girişimcilik ile yatırımcılık faaliyetleri de birbirinden ayrılarak üretim faktörleri üçten dörde (emek, toprak, sermaye, teşebbüs) çıkmış; girişimcinin getirisi kâr, yatırımcının getirisi ise faiz olarak isimlendirilmiştir. Bu durum faizi, işletmeciliğin kaçınılması mümkün olmayan bir parçası hâline getirdiği için çoğunluğu muhafazakâr olan toplumlarda din ile iktisadi hayat arasında, temeli faiz meselesine dayanan uyuşmazlık daha görünür hâle gelmiştir. Oysa Irving Fisher’a göre çoğunlukla dinler ve kimi zaman da siyasi ideolojiler tarafından yaklaşık bin beş yüz yıldır faiz aleyhinde yürütülen kampanyalara rağmen dünya tarihinde faizli işlemlerin bulunmadığı bir yer ve zaman olmamıştır.

***** Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabını için satın alma linkleri:
Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabını satın al

***** Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? indirme linkleri:
Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabını PDF İndir
Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabını ePub İndir
Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabını ele aldık. Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabının yazarı, Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabının fiyatı ve Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Riba ve Faiz Nedir, Ne Değildir? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU