-->

Ateşten Atlamak Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ateşten Atlamak kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ateşten Atlamak kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ateşten Atlamak kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sıra üçüncü ve son atlayışımda. Derin bir nefes alıp ilk adımımı atıyorum ateşe doğru. Bu kez biraz daha yükseğe zıplıyorum, ateşin değip geçen sıcaklığı siyah pantolonumun bileklerimi açıkta bırakan kısalığından sızıyor vücuduma...   Ateşten Atlamak iki uzun öyküden oluşuyor. Bu iki öykü, küçük yerlere sığmayan hayatlar, elden kaçan, denetlenemez duygular, sıkışmışlık hissi, insanın korkularına karşın engel olamadığı kendini aşma dürtüsü hatta taşma hali gibi ortak temalara sahip. İkisinde de başkarakterler zorlu bir sınav vermek zorunda kalıyor; gerek yakın çevreleri ve toplum gerekse kendi kaygılarıyla gelen sınırlar karşısında tavır almaya itiliyorlar. Kitaba adını veren “Ateşten Atlamak” adlı öykünün anlatıcısı biricik sırrını artık içinde taşıyamazken, “Daha Uygun Bir Kader”in başkarakteri kendi yıkıcı duyguları ve ardından gelen pişmanlıkla yüzleşiyor.     Fatma Nur Kaptanoğlu, Ateşten Atlamak’ta bu hayatta hepimizin er ya da geç vermesi gereken sınavlara, geçmemiz gereken sınırlara ve geleceğe yol alırken ardımızda bıraktıklarımıza odaklanıyor.   #pişmanlık #yasakaşk #sır #annekızilişkisi #sıkışmışlık #kasaba #aşmak#tehlike #risk #boşluğaatlamak

***** Ateşten Atlamak kitabını için satın alma linkleri:
Ateşten Atlamak kitabını satın al

***** Ateşten Atlamak indirme linkleri:
Ateşten Atlamak kitabını PDF İndir
Ateşten Atlamak kitabını ePub İndir
Ateşten Atlamak kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ateşten Atlamak kitabını ele aldık. Ateşten Atlamak kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ateşten Atlamak kitabının yazarı, Ateşten Atlamak kitabının fiyatı ve Ateşten Atlamak yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ateşten Atlamak kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ateşten Atlamak kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ateşten Atlamak kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ateşten Atlamak kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU