-->

Türkiye Gastronomi Atlası Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Türkiye Gastronomi Atlası kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Türkiye Gastronomi Atlası kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Türkiye Gastronomi Atlası kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Şef, seyyah ve araştırmacı Ömür Akkor’un Türkiye’yi karış karış keşfe çıkışının 25. yılı.  Türkiye Gastronomi Atlası rehberliğinde Türkiye’nin lezzet duraklarını Ömür Akkor ile keşfetmeye davet ediyoruz sizi.  Ömür Akkor önüne rengârenk kalemler, silgiler ve kâğıtlar aldı ve sizin için tek tek Türkiye’nin lezzet rotalarını çizdi. Sayfalar arasında dolaşırken tat ve koku hafızanızın derinliklerine uzanan bir yolculuğa çıkacaksınız. Belki çocukluğunuzda ailenizle yediğiniz pidenin kokusu, belki de komşunuzun memleketten getirip size ikram ettiği o tulum peynirinin lezzeti geçmişten bugüne gelecek.  Her rota, yemek kültürü ile coğrafyanın bizlere sunduğu serüvenleri buluşturan özel bir deneyim sunuyor.  Hünerli bir el, meraklı bir göz, zevk sahibi bir zihin Türkiye’yi coşkuyla adımladı ve kaydetti. Eşlik etmek isteyen herkes için geriye sadece atlasın ilk sayfasını çevirmek kalıyor.

***** Türkiye Gastronomi Atlası kitabını için satın alma linkleri:
Türkiye Gastronomi Atlası kitabını satın al

***** Türkiye Gastronomi Atlası indirme linkleri:
Türkiye Gastronomi Atlası kitabını PDF İndir
Türkiye Gastronomi Atlası kitabını ePub İndir
Türkiye Gastronomi Atlası kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Türkiye Gastronomi Atlası kitabını ele aldık. Türkiye Gastronomi Atlası kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Türkiye Gastronomi Atlası kitabının yazarı, Türkiye Gastronomi Atlası kitabının fiyatı ve Türkiye Gastronomi Atlası yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Türkiye Gastronomi Atlası kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Türkiye Gastronomi Atlası kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Türkiye Gastronomi Atlası kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Türkiye Gastronomi Atlası kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU