-->

5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çok yönlü bir varlık olarak yarattığı insana, yine çok yönlü bir şekilde seslenen yüce yaratıcı, aklımızı ikna ederken, kalbimize muhabbet, sevgi vermeyi ihmal etmemiş, hayal yetimizi ise süslü anlatımlar, betimlemelerle renklendirmiştir. Allah (c.c) Kur’an-ı Kerim’de birçok kıssaya yer vermiş ve bu kıssalardan mesaj çıkartarak hayatımıza yön vermemizi istemiştir. Kur’an’ın bu üslup ve metodundan hareketle, çocuklarımızın çok yönlü varlıklar olduğu ve her bir yetisinin ayrı ayrı beslenmesi gerektiği bilinciyle aklı ikna etmek, hayali betimlemelerle süslemek ve kalbe sıcak bir muhabbet bırakarak hayatlarına anlam katmak temel hedefimizdir. Bu hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz en uygun yollardan biri de şüphesiz hikâyelerle anlatımdır. Bütün bu duygu ve düşüncelerle 5. sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders kitabının daha kolay anlaşılması ve 9-12 yaş aralığındaki çocukların din eğitimini daha keyifli, daha kalıcı hale getirebilmek için 5. sınıf ünite kazanımları bir kurgu içerisinde metne yedirilerek hikâyeler yazılmış, her hikâye sonunda minik etkinliklerle öğrenmenin kalıcı hale gelmesi amaçlanmıştır.

***** 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabını için satın alma linkleri:
5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabını satın al

***** 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati indirme linkleri:
5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabını PDF İndir
5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabını ePub İndir
5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabını ele aldık. 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabının yazarı, 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabının fiyatı ve 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. 5. Sınıf Kazanımlarıyla Hikaye Saati kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU