-->

Sessiz Gelin Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sessiz Gelin kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sessiz Gelin kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sessiz Gelin kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kadının ruhu sessizliğe hapsolmuştu. Ve o, kadının sessizliğine dahi ölen, kadının ruhunu sevdasıyla iyileştiren bir adamdı. Fakat aşka giden yol dikenliydi, ayaklar kan revan içinde kalacaktı. Yol uzundu ama yürek yine de pes etmiyordu. Çocuk kalbi bir sevdaya tutulmuş ve sevdasını kendisiyle beraber büyütmüştü. Ona imkânsız gelen sevdasına bir gün kavuşacağını hiç düşünmezdi. Kaderin ördüğü ağlara bir kere takılmış ve bir daha da kurtulamamıştı. Tutulmuştu sevdanın efsununa, girmişti adamın kalbindeki zindana sonunda tutsak etmişti kendini. Adam ise bu tutsaklığa ortak oldu, ışık tuttu zindanında sakladığı kadına. Öptü parmak uçlarından, şifa vermek istedi dudaklarıyla. Aşk, kadının adıyla mühürlenip adamın dudakları arasından  kalpten bir sesle dile geldi: “Arya’m...” Kadının adını söylerken bile tüm aşkını haykırır gibiydi. “Sessizliğine öldüğüm kadın.”

***** Sessiz Gelin kitabını için satın alma linkleri:
Sessiz Gelin kitabını satın al

***** Sessiz Gelin indirme linkleri:
Sessiz Gelin kitabını PDF İndir
Sessiz Gelin kitabını ePub İndir
Sessiz Gelin kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sessiz Gelin kitabını ele aldık. Sessiz Gelin kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sessiz Gelin kitabının yazarı, Sessiz Gelin kitabının fiyatı ve Sessiz Gelin yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sessiz Gelin kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sessiz Gelin kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sessiz Gelin kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sessiz Gelin kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU