-->

Ağlayamayan Bulut Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ağlayamayan Bulut kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ağlayamayan Bulut kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ağlayamayan Bulut kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yağmurlar, bulutların gözyaşları olsaydı ama bulutlar da bir türlü ağlayamasaydı... Ne olurdu? Biz söyleyelim: Dünyamıza yağmur yağmazdı. İşte Canbulut'un canı da bu yüzden çok sıkkındı.Son zamanlarda bütün bulutlar bir türlü ağlayamaz olmuş, dünyada kuraklık başlamış, insanlar içecek su bile bulmakta zorlanır hâle gelmişti. Canbulut ve bütün bulutların mutlaka yağmur yağdırmaları gerekiyordu. Peki, ama nasıl?.. Bir gün Canbulut, Güzelbulut, Beyazbulut yeryüzüne indi; Can ve Melek ile karşılaştı. Onların arkadaşlığı, yeniden yeşil bir dünyada yaşamının başlangıcı oldu.   "Bulutlar bembeyaz ve yumuşacık oluşları ile herkesi kendine hayran bırakır. Ancak o güzel bulutların yağmur yağdırabilmek için ağlamayaihtiyacı var ve ağlamayı hiç kimse Canbulut ve arkadaşları kadar isteyemez! Dünyanın ise Canbulut, Beyazbulut ve Güzelbulut gibi duyarlı bilinçlere o kadar ihtiyacı var ki! Ağlayarak dünyaya yardımetmek için çırpınan Canbulut bize duyarlı olmak hakkında çok şeyöğretiyor. Can ve Melek de o güzel bulutlara fidan dikerek yardımediyor ve sonunda güzelim doğa yeniden hayat buluyor. Her şey yeşilbir dünya için. Ağlamak da! Ağlatmanın en keyifli hâli ise Banu Bozdemir'in anlatımıyla Ağlamayan Bulut'ta."   Seda Keçe-Türkçe Öğretmeni

***** Ağlayamayan Bulut kitabını için satın alma linkleri:
Ağlayamayan Bulut kitabını satın al

***** Ağlayamayan Bulut indirme linkleri:
Ağlayamayan Bulut kitabını PDF İndir
Ağlayamayan Bulut kitabını ePub İndir
Ağlayamayan Bulut kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ağlayamayan Bulut kitabını ele aldık. Ağlayamayan Bulut kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ağlayamayan Bulut kitabının yazarı, Ağlayamayan Bulut kitabının fiyatı ve Ağlayamayan Bulut yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ağlayamayan Bulut kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ağlayamayan Bulut kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ağlayamayan Bulut kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ağlayamayan Bulut kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU