-->

Orta Çağın Ortasında Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Orta Çağın Ortasında kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Orta Çağın Ortasında kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Orta Çağın Ortasında kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Aynı anda geriye döndüler. Hemen arkalarında, bir ok atımı uzakta, binlerce kişilik bir ordu duruyordu! Tepeden tırnağa zırhlar içinde bir ordu... Askerler, ufuk çizgisini kara bir bulut gibi tümüyle kaplamışlardı. "Nereye geldik biz?" diye inledi Banu. Gizemli bilgisayarın onları getirdiği yer, geçmiş zaman yolculuklarının son durağıydı. Doğan, Banu, Selim ve Kiraz kuşatma altındaki bir Orta Çağ şehri olan bu durakta, savaşın tam ortasına düşmüşlerdi. Şimdi hem hayatta kalmayı hem de kendi zamanlarına dönmeyi başarmak zorundaydılar. Ayrıca, kaçıp kurtulmakla esir düşen insanları kurtarmaya çalışmak arasında bir seçim yapmaları gerekiyordu! Ne yapacaklardı? Ezilip kırılmış olan bilgisayarlarıyla bugüne nasıl döneceklerdi?   Orta Çağın Ortasında, Geçmiş Zaman Gezginleri dizisinin altıncı ve son kitabı. Geçmiş Zaman Gezginleri, kahramanlarımız Doğan, Banu ve Selim'inTaş Devri, Sümer Ülkesi, Dinozorlar Çağı, Eski Mısır, Buz Devri ve Orta Çağda geçen olağanüstü serüvenlerini, teknolojiden tarihe, coğrafyadan insan bilime uzanan çok geniş bir çerçeve içinde anlatıyor.   “Orta Çağ'da surlarla çevrili bir şehirde yaşam savaşı vermek... Ok, yay ve mancınıkla tanışmak... Kahramanlarımızın bu maceralarında okuyucularını Orta Çağ’da yaşamaya davet ederken, roman da yaşanılan olayların bu çağa ait kavramlarla içselleştirilmelerini sağlıyor. Okuyucularının dünya tarihini anlamasını kolaylaştıracak bu macerayı özellikle 7. sınıf öğrencilerinin okumasını öneririm." Selda Fillikçioğlu - Sosyal Bilgiler Öğretmeni

***** Orta Çağın Ortasında kitabını için satın alma linkleri:
Orta Çağın Ortasında kitabını satın al

***** Orta Çağın Ortasında indirme linkleri:
Orta Çağın Ortasında kitabını PDF İndir
Orta Çağın Ortasında kitabını ePub İndir
Orta Çağın Ortasında kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Orta Çağın Ortasında kitabını ele aldık. Orta Çağın Ortasında kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Orta Çağın Ortasında kitabının yazarı, Orta Çağın Ortasında kitabının fiyatı ve Orta Çağın Ortasında yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Orta Çağın Ortasında kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Orta Çağın Ortasında kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Orta Çağın Ortasında kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Orta Çağın Ortasında kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU