-->

Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bilgisayar ortamında bireye uyarlanmış testler (BOBUT), ölçme ve değerlendirme alanındaki kuramsal gelişmelerle teknolojideki gelişmelerin ortak bir ürünüdür. Bireysel güvenirlik kestirimi, daha kısa testlerle yüksek güvenirlikle kestirim, alt ve üst yeterlik düzeyindeki bireyler hakkında daha fazla bilgi sağlama, test eşitlemeye gereksinim duymadan puanların karşılaştırılabilirliği BOBUT’un geleneksel testlere göre temel güçlü yönleridir. Bilgisayar tabanlı olması sayesinde test düzenlemelerinin kolaylıkla adapte edilebilmesi, anında dönüt verilebilmesi gibi avantajları da bu listeye eklenmektedir. BOBUT, ölçme alanında deyim yerindeyse çığır açabilecek bir ölçme yaklaşımı olarak görülebilecekken yaygınlığının potansiyeline göre düşük olduğu gözlenmektedir. Uygulayıcıların BOBUT’un temel yapısını anlamada ve uygulamada yararlanabilecekleri kaynakların eksikliği göze çarpmaktadır. Özellikle bu alandaki Türkçe kaynak eksikliği ile BOBUT Türkiye’de daha az tanınmakta, test uygulayıcılarının tercihlerinde geri planda kalmaktadır. Bu doğrultuda kitapta BOBUT tüm yönleriyle, genel bir perspektifte ele alınmış, araştırmacı ve uygulayıcılara yol haritası çizmek amaçlanmıştır.

***** Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabını için satın alma linkleri:
Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabını satın al

***** Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler indirme linkleri:
Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabını PDF İndir
Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabını ePub İndir
Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabını ele aldık. Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabının yazarı, Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabının fiyatı ve Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU