-->

Çöpe Giden Yazılar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çöpe Giden Yazılar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çöpe Giden Yazılar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çöpe Giden Yazılar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tarihte önemli siyaset, devlet, makam ve mevkii sahibi olan kişilerin yakını olmak hem büyük bir onur, hem taşınması da oldukça zor bir durumdur. Aynı zamanda çok büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirir. Zordur, çünkü sizden de benzer seviyelerde yüksek bir beklenti ve bu beklentilerin de layıkıyla karşılanması beklenir. Sevgili arkadaşım ve dostum değerli iktisatçı Dr. Rüşdü Saraçoğlu da böyle onurlu bir tarihsel aile mirasını devralan ve bu büyük mirası yine büyük bir başarı ve sorumlulukla taşımış nadir insanlardan birisidir. Cumhuriyetimizin en zor ve önemli dönemlerinden birisi olan II. Dünya Savaşı’na ülkemizi sokmayan ve ardından çok partili demokratik sisteme geçişimizin önde gelen mimarlarından olan eski Başbakanımız Şükrü Saraçoğlu’nun torunu olmanın onurunu, yüksek bir sorumluluk, liyakat ve kişilik sahibi başarılı bir yüksek bürokrat, siyaset ve devlet adamı olarak taşıyabilmiş ve taçlandırmıştır. Bu kitap ; çok iyi yetişmiş, çok önemli ve yüksek kamu ve özel sektör görevlerinde bulunmuş, başarılı hizmetler vermiş ve ayrıca üstünde kamusal veya siyasal en küçük bir leke bulundurmayan sevgili bir dostumun kıymetli görüşleridir. — İlhan Kesici Çöpe Giden Yazılar’da başarılı bir ekonomist ve sağduyulu bir siyasetçinin öngörülerindeki isabetin buruk tadını alacaksınız.

***** Çöpe Giden Yazılar kitabını için satın alma linkleri:
Çöpe Giden Yazılar kitabını satın al

***** Çöpe Giden Yazılar indirme linkleri:
Çöpe Giden Yazılar kitabını PDF İndir
Çöpe Giden Yazılar kitabını ePub İndir
Çöpe Giden Yazılar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çöpe Giden Yazılar kitabını ele aldık. Çöpe Giden Yazılar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çöpe Giden Yazılar kitabının yazarı, Çöpe Giden Yazılar kitabının fiyatı ve Çöpe Giden Yazılar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çöpe Giden Yazılar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çöpe Giden Yazılar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çöpe Giden Yazılar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çöpe Giden Yazılar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU