-->

Çocuklarla Felsefe Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çocuklarla Felsefe kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çocuklarla Felsefe kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çocuklarla Felsefe kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çocuklarla Felsefe başlıklı bu eser, örnek hikayelerle desteklenmiş bir Felsefeye Giriş kitabı olma niteliği taşımaktadır. Bugünün küçükleri yarının büyükleridir düşüncemizi, her insanın içerisinde bir çocuk vardır fikrine olan inancımızla pekiştirerek hazırladığımız bu çalışmamızın temel amacı, gerek içlerimizdeki çocukların, yani bizlerin, gerekse biricik evlatlarımızın; karşılaştıkları problemlerle yüzleşebilen,  söz konusu problemleri çözebilmek adına doğru soruları soran ve doğru akıl yürüten, eleştirel düşünebilen, diyalektik kavrayışa hâkim, düşünce, söz ve eylemlerinde bütünlük ve yaşamla uyumluluk sergileyen bireyler olmak yolunda kendi dünya görüşlerini biçimlendirebilmelerinin olanaklarını onlara sunma imkânını tanımaktır. Bu kitabımızın, her birimizin içerisinde yaşayan çocuklardan başlayarak, geleceği kendilerine teslim edeceğimiz kıymetli yavrularımızın genç dimağlarının felsefi bilgi kazanımı bakımından zenginleştirilmesi ve böylece onların felsefi bakış açısına sahip olan kıymetli ve bilinçli bireyler olarak varlık göstermeleri adına felsefe meşalesini ateşlemesini temenni ediyorum.  Karşılaştıkları olgu ve olaylar karşısında kendilerini sarıp sarmalayan hayret ve merak duygularının bir neticesi olarak soru soran kişiler olmak bakımından aslında çocukların bir nevi doğal filozoflar olduğunun altını çizmek gerekir. Mesele doğru yerde, doğru soruları, doğru motivasyon ve tekniklerle ortaya koymaktır. Evren bize, teolojinin ve bilimin çözebileceğinden daha büyük bir hızla gizlerini sunar. İşte bu noktada her ikisinin dogmalarını ya da zayıflıklarını benimsemek zorunda kalmadan, her iki taraftan da güç alan felsefe devreye girer. O halde, felsefenin kılavuzluğunda yola devam etmek en doğrusudur.   Unutmayalım ki, küçük düşünürler, BÜYÜK düşünürler!  ----- Dr. E. M. Yazgan Yalkın, Nisan 2021.

***** Çocuklarla Felsefe kitabını için satın alma linkleri:
Çocuklarla Felsefe kitabını satın al

***** Çocuklarla Felsefe indirme linkleri:
Çocuklarla Felsefe kitabını PDF İndir
Çocuklarla Felsefe kitabını ePub İndir
Çocuklarla Felsefe kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çocuklarla Felsefe kitabını ele aldık. Çocuklarla Felsefe kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çocuklarla Felsefe kitabının yazarı, Çocuklarla Felsefe kitabının fiyatı ve Çocuklarla Felsefe yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çocuklarla Felsefe kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çocuklarla Felsefe kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çocuklarla Felsefe kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çocuklarla Felsefe kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU