-->

Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İnsan kendini kaybedeli uzun zaman oldu. Varlığı üzerine düşünmemesi, belki de düşünmesinin istenmemesi onu farklı alanlara sürükledi. Bir bilgisayar oyununa, uyuşturucuya, alkole bağımlı hâle gelmesi muhtemelen bu düşünce eyleminden bir kaçışın neticesi. Diğer taraftan bağımlılık biyolojik olduğu kadar sosyal bir süreç. Her ne kadar bağımlılık süreci insanın kendi beyninde ortaya çıkıyor olsa da stres ve çevredekilerin davranışları gibi hususlar kişileri bağımlılığa itmekte önemli bir rol oynuyor.   Alkol, uyuşturucu ve uyuşturucu benzerlerine sık sık başvurmak, nöronlarda gen ekspresyonu değişikliğinin de içinde olduğu değişikliklere neden oluyor. Zamanla bu değişiklikler, tıpkı sert bir levha üzerinde dağılan boya damlaları gibi, merkezî sinir sisteminin gitgide daha çok ve daha geniş bölgelerinde meydana gelmeye başlıyor. Bunlar, özellikle gelişmekte olan beyinlerde kalıcı oluyor. Çocuklar ve ergenler ne kadar erken yaşta bağımlılık yapan bir maddeyi veya uğraşı deneyimlerse, bu madde veya uğraşıdan uzak dursalar bile bir zamanlar kendilerini çok iyi hissetmelerine neden olan bu güçlü duygusal anıyı unutmama ihtimalleri o kadar artıyor.   Elinizde tuttuğunuz eser, ‘bağımlılık’ların sebepleri ve sonuçlarını inceliyor. Bilhassa gençlerde artan bu “hastalığın” nelere mal olduğunu örnekleriyle ortaya koyarak literatürdeki büyük bir boşluğu da doldurmuş oluyor. Bağımlılıklarımıza bağlanmamızın arkeolojisini yapıyor bir başka deyişle…

***** Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabını için satın alma linkleri:
Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabını satın al

***** Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? indirme linkleri:
Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabını PDF İndir
Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabını ePub İndir
Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabını ele aldık. Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabının yazarı, Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabının fiyatı ve Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bağımlılık Çağı – Kötü Alışkanlıklar Nasıl Büyük Bir Sektöre Dönüştü? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU