-->

Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ayla Hanım'la Selin'in kedisi Çıtı, tam bir ev kedisi hayatı yaşamaktadır. Yediği önünde yemediği ardındadır, rahatı yerindedir. Ancak Çıtı'nın çok büyük kusuru vardır: Çıtı, kedi olduğunun bile farkında olmayacak kadar bilgisiz ve saftır! Ayla Hanım'la Selin'in, kendisinin hizmetçileri olduğunu zanneder; dışarıda bir hayat olduğunu, hatta ve hatta kendisi gibi başka kedilerin olduğunu da bilmez. Ama bir gün, evinin balkonuna Nit isimli bir karga konar ve Çıtı'yı bu bilgisizliğinden kurtarır. Çıtı, daha çok şey bilmek isteyen bir kedidir ve dışarıdaki hayatı tanımaya kararlıdır. Çıtı, çıtı pıtı bir ev kedisi olduğu günleri geride bırakacaktır!     "Bir kedi olduğunuzu hayal edin. Evet, evet bir kedi; hem de bir ev kedisi. Korunaklı sıcak bir ev, çeşit çeşit mamalar, yumuşak minderler, sizi seven insanlar, kucaktan inmiyorsunuz.Hayattan daha ne istersiniz değil mi? Çalışmak yok, yorulmak yok, sorumluluklar yok. Şimdi tekrar düşünün lütfen. Hayat sizin için belirlenenler midir, yoksa sizin seçimleriniz mi oluşturur hayatı? Kedi Çıtı, çıtı pıtı bir kedi olmak istemiyor. Peki ya siz, siz ne olmak istiyorsunuz?" Hafize Çınar Güner-Yaratıcı Drama Öğretmeni

***** Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabını için satın alma linkleri:
Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabını satın al

***** Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum indirme linkleri:
Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabını PDF İndir
Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabını ePub İndir
Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabını ele aldık. Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabının yazarı, Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabının fiyatı ve Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çıtı Pıtı Bir Kedi Olmak İstemiyorum kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU