-->

Benim Teyzem Bir Başka Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Benim Teyzem Bir Başka kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Benim Teyzem Bir Başka kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Benim Teyzem Bir Başka kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yaz mevsimi her çocuk için özeldir. Onu özel kılan sadece upuzun bir tatil, doyasıya dondurma ya da masmavi bir deniz değildir ama. Gelen özel bir misafir bu mevsime bambaşka bir renk verebilir. Mesela kimselere benzemeyen bir teyze: Öyle bir teyze ki, maceraperest, hayat dolu ... Meydan okuyor bildiğimiz her şeye! Benim Teyzem Bir Başka, bir büyüğün bir de küçüğün gözünden anlatıyor yaz günlerini. Çoğunlukla aynı yere bakıp farklı şeyler görüyorlar. Ama teyzenin atladığı bir ayrıntı, yeğenin anlattıklarıyla tamamlanıyor. Yeğenin canını sıkan, teyzeyi güldürüyor.  Alp Gökalp'in yazıp Ayşe Klinge'nin resimlediği bu kitap, yaz sıcaklığında, eğlenceli bir okuma serüveni vadediyor.

***** Benim Teyzem Bir Başka kitabını için satın alma linkleri:
Benim Teyzem Bir Başka kitabını satın al

***** Benim Teyzem Bir Başka indirme linkleri:
Benim Teyzem Bir Başka kitabını PDF İndir
Benim Teyzem Bir Başka kitabını ePub İndir
Benim Teyzem Bir Başka kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Benim Teyzem Bir Başka kitabını ele aldık. Benim Teyzem Bir Başka kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Benim Teyzem Bir Başka kitabının yazarı, Benim Teyzem Bir Başka kitabının fiyatı ve Benim Teyzem Bir Başka yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Benim Teyzem Bir Başka kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Benim Teyzem Bir Başka kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Benim Teyzem Bir Başka kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Benim Teyzem Bir Başka kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU