-->

Dilsiz Kalem Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dilsiz Kalem kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dilsiz Kalem kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dilsiz Kalem kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Değerli okur, can dost, Bu kitabı oluşturan hikayeler büyük oranda yaşanmışlık içermektedir. Aile büyüklerimden hareketle oluşturduğum karakterler okuyucusuna hayat gailesinden tek parça çıkmayı sağlamayı, savaşa doymayan o çok bildik mücadele ruhunu aşılamayı amaçlamaktadır Hikayelerde bahsi geçen kırsala dair koşullar, gelenek-görenekler, zamanın beraberinde getirdiği ağır yükler beni derinden etkilemiş ve hayata bakışımı yeniden şekillendirmiştir. Bizler mümin olarak, dünyaya imtihan nazarında bakarız. Buraya geliş ve burada oluşumuzdaki amaç bu imtihanın bir hikâye etrafında şekillenmesinden başkaca bir şey değildir. Hatta şöyle diyebiliriz ki; her insan bir sınav ve her sınav bir hikayedir. Hikâyenin ne idiğinden çok nasıl bittiğinin önemini bilenler tevekkülü kalplerinden eksik etmezler. Kitap adını “Dilsiz kalem” olarak tercih etmemdeki sebep; susturulmuş, küstürülmüş ve bir pelerinle görünmez kılınmış hayatların yazı aracılığıyla kundaktaki İsa aleyhisselam misali dile gelmesidir. İçeriğinde nice hayat dersi barındıran hikayeler, “niye ben?”, “neden hep böyle?” diye soranlara yaşamlarını yeniden değerlendirme fırsatı verirken, “bittim, tükendim” diyenler için ise bir ara durak, mescitli bir dinlenme tesisi hükmünde olacaktır. Ariflerin anı seyreylemesi gibi, biz de bu hayatları arkamıza uzanıp seyreyleyelim. Ve en önemlisi susmayalım hayatlarımıza. Kalemler dilsiz kalmasın, konuşsun, konuşalım, konuşturalım.Selam ve dua ile,

***** Dilsiz Kalem kitabını için satın alma linkleri:
Dilsiz Kalem kitabını satın al

***** Dilsiz Kalem indirme linkleri:
Dilsiz Kalem kitabını PDF İndir
Dilsiz Kalem kitabını ePub İndir
Dilsiz Kalem kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dilsiz Kalem kitabını ele aldık. Dilsiz Kalem kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dilsiz Kalem kitabının yazarı, Dilsiz Kalem kitabının fiyatı ve Dilsiz Kalem yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dilsiz Kalem kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dilsiz Kalem kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dilsiz Kalem kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dilsiz Kalem kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU