-->

Sosyolojik Nazar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sosyolojik Nazar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sosyolojik Nazar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sosyolojik Nazar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sosyolojik Nazar, Besim F. Dellaloğlu’nun Gazete Duvar’da kaleme aldığı yazılarından oluşuyor. Yazar, bu derlemesinde bir sosyolog olarak gündelik kavramlar üzerinden bir Türkiye resmi çiziyor. Mevcut mahalli zihniyetlerin hangi tutumlar, hangi kavramlar üzerinden meseleleri, nasıl yanlı/ş yorumladıklarını örnekleriyle anlatıyor. Bu kitapta sağdan, soldan, medeniyetten, kültürden, üniversiteden, akademiden, aydından, entelektüelden, televizyon dizilerinden, futboldan, hakemlerden, yürüyen merdivenlerden, pizzadan, lahmacundan, çaydan, kahveden, rakıdan, şaraptan söz ediliyor. Ama sonuçta bütün bunlar Türkiye resmini tamamlıyorlar. Yazar, kendi hapishanelerimizden dışarıya doğru, kamuya doğru düşünce pencereleri açıyor. Evet, hayat organiktir. Toplum ilişkiseldir.

***** Sosyolojik Nazar kitabını için satın alma linkleri:
Sosyolojik Nazar kitabını satın al

***** Sosyolojik Nazar indirme linkleri:
Sosyolojik Nazar kitabını PDF İndir
Sosyolojik Nazar kitabını ePub İndir
Sosyolojik Nazar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sosyolojik Nazar kitabını ele aldık. Sosyolojik Nazar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sosyolojik Nazar kitabının yazarı, Sosyolojik Nazar kitabının fiyatı ve Sosyolojik Nazar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sosyolojik Nazar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sosyolojik Nazar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sosyolojik Nazar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sosyolojik Nazar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU