-->

Eshatolojik Kur’an Çevirisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Elinizdeki bu Kur'an çevirisi, geleneksel İslam anlayışının sabitlenmiş dogma ve doktrinlerinden tamamen bağımsız bir şekilde hazırlanmış akademik bir çalışmanın ürünüdür. Ayetler tercüme edilirken, Muhammed peygamberin vefatından yaklaşık 230 sene sonra yazıya geçirilmiş sözde hadisler hiçbir şekilde hesaba katılmamış, bunun yerine sadece Kur'an'ın kendi kendini açıklayan kelime hazinesi baz alınmıştır. Bu Kur'anî eksen, klasik din anlayışındaki namaz, oruç, kurban kesme, hac gibi ritüellerin ve dört kadınla evlilik ruhsatının Kur'anî olmadığını ispatlamış, bunun yanı sıra Kâbe'nin gerçek mahiyeti, helâl-haram gıdalar, reenkarnasyon gibi konular hakkında da ezber bozan bilgilerin gün ışığına çıkmasını sağlamıştır. Bu eseri, diğer meallerden farklı kılan en önemli özelliklerden biri de onun eshatolojik yani geleneksel literatüre 'Ahir Zaman' olarak geçmiş, Kıyamet öncesini aydınlatan bir perspektifle kaleme alınmış olmasıdır. Zira bugüne kadar Kur'an ayetleri ele alınırken, onların sadece sonu olmayan doğrusal bir zamana hükmettiği düşünülmüş ve bunun sonucu olarak da Kur'an'ın, Kıyamet öncesinde meydana gelecek ve insanlığın kaderini kökten değiştirecek hadiseler hakkında çok önemli bilgiler verdiği tamamen görmezden gelinmiştir. Teoloji alanında lisans ve yüksek lisans yapan öğrencilerin, bilhassa dipnot bilgilerinden son derece istifade edeceğine inandığımız bu eser, her yaş ve eğitim seviyesindeki okurlarını dinde meydana gelecek büyük değişikliklere hazırlamakta, onları Kur'an'ın özünü anlamaya davet etmektedir.

***** Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabını için satın alma linkleri:
Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabını satın al

***** Eshatolojik Kur’an Çevirisi indirme linkleri:
Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabını PDF İndir
Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabını ePub İndir
Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabını ele aldık. Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabının yazarı, Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabının fiyatı ve Eshatolojik Kur’an Çevirisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Eshatolojik Kur’an Çevirisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU