-->

Tazi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tazi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tazi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tazi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ez erdkolok im. Şikestiyên hestiyan baş dizanim. Kûrahiya çalan baş dizanim. Giraniya miriyan baş dizanim. Sariya axan baş dizanim. Ji xeynî min kes nikare bi pûte nêzîkî wî bibe. Ji xeynî min kes nikare xweliyê bi dilziravî ji ser wî bavêje. Ji xeynî min kes nikare laşê wî yê wendayî bibîne. Ji bin lihêfê dertêm. Bi Îlyas re diaxivim. Şer dikim. Jê dixeyîdim. Hembêz dikim. Li wêneyên me yên daliqandî dinêrim. Di binê qolincên wî de wenda dibim. Dibim zarok. Dibim dergûş. Li min dibe sîber. Dibe dar. Dibe kok…

***** Tazi kitabını için satın alma linkleri:
Tazi kitabını satın al

***** Tazi indirme linkleri:
Tazi kitabını PDF İndir
Tazi kitabını ePub İndir
Tazi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tazi kitabını ele aldık. Tazi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tazi kitabının yazarı, Tazi kitabının fiyatı ve Tazi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tazi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tazi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tazi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tazi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU