-->

Geleceğe Mektuplar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Geleceğe Mektuplar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Geleceğe Mektuplar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Geleceğe Mektuplar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Torunlarımızın ve bu ülkede yaşayan herkesin bilmesini arzu ettiğim, bugüne kadar ülkede yaşanmış olayları kendi yorumlarım ve gözlemlerim ile geleceğe aktarmak istedim. Günümüzde farklı algılarla yetiştirilmek istenen gençlerin, Atatürkçü çizgiden ayrılmadan bu ülkenin değerlerini ve tarihini savunacak doğru bilgilere sahip olmaları gerektiğine inanıyorum.Bu noktadan hareketle ülkedeki tüm halkların birlik ve beraberliği için neden tek bir ideal ve cumhuriyet ilkeleri etrafında birleşilmesi gerektiğini özetleyecek şekilde; gençlerin sıkılmadan okuyabilecekleri, kaynak niteliğinde bir yapıt ortaya konulmasının ve tarihe not düşülmesinin zorunluluğunu fark ettim.Mevcut düzenin, cumhuriyet ilkelerinin ve cumhuriyetin kazanımlarının mutlaka korunması gerektiği bilincinin kök salması ve yaygınlaştırılması elzemdir.Bu milletin geleceğini oluşturacak yavrularımızın, gençlerimizin, torunlarımızın huzur içinde, ayrışmadan birlik ve beraberlik içinde mutlu bir ülke yaratarak hep birlikte üreterek başarabilecekleri bir gelecek inşa etmeleri gerekiyor.O nedenle de kitabın mutlaka gençlere tavsiye edilmesinin ve ülkemizde yapılmak istenenlerin farkına varamayanların görüşlerine bir katkı sağlayabilmenin geleceğe karşı bir sorumluluk taşıdığını düşünüyorum.

***** Geleceğe Mektuplar kitabını için satın alma linkleri:
Geleceğe Mektuplar kitabını satın al

***** Geleceğe Mektuplar indirme linkleri:
Geleceğe Mektuplar kitabını PDF İndir
Geleceğe Mektuplar kitabını ePub İndir
Geleceğe Mektuplar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Geleceğe Mektuplar kitabını ele aldık. Geleceğe Mektuplar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Geleceğe Mektuplar kitabının yazarı, Geleceğe Mektuplar kitabının fiyatı ve Geleceğe Mektuplar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Geleceğe Mektuplar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Geleceğe Mektuplar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Geleceğe Mektuplar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Geleceğe Mektuplar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU