-->

İslamın Siyasal Söylemi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İslamın Siyasal Söylemi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İslamın Siyasal Söylemi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İslamın Siyasal Söylemi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Cihat aslında ne demektir? Müslümanların kanun anlayışı nedir? İslam’ın kâfirlere karşı tutumu nedir? Edebi ve tarihi kaynakları ele alan Bernard Lewis İslam’ın siyasal söyleminin gelişiminin, Peygamber’in zamanından günümüze kadar izini sürüyor. Arapça, Türkçe ve Farsça belgeleri inceleyerek İslam’ın siyaset düşüncesi ile Batı siyaset teorisi arasındaki farkları ortaya koyuyor. Bununla birlikte İslam dünyasındaki siyaset algısına, tartışmalarına ve uygulamalarına ışık tutuyor. Günümüzde İslam’ı siyasal söyleminden ayrı, hatta siyasal söylemi olmaksızın düşünebilmek olanaksız bir hale gelmiştir. Hatta İslam’ın siyaset sahasında ileri sürdüğü konular ve başlıklar bugün, belki de tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar ön planda ve sorgu altındadır. Yetişme tarzı ve mesleği itibarı ile bir tarihçi ve İslam bilimleri uzmanı olan Bernard Lewis meseleyi gayet ustaca çevreleyen bu kitabında İslam dininin siyasi alan içerisinde geliştirmiş olduğu söylemi inceliyor. Bunu yaparken akademik değil açık, belirgin ve sade bir üslup kullanıyor. Lewis’in alanındaki uzmanlığı ise dipnotlarda anılan yüzlerce eser, makale ve ansiklopedi maddesinde kendisini bir kez daha gösteriyor

***** İslamın Siyasal Söylemi kitabını için satın alma linkleri:
İslamın Siyasal Söylemi kitabını satın al

***** İslamın Siyasal Söylemi indirme linkleri:
İslamın Siyasal Söylemi kitabını PDF İndir
İslamın Siyasal Söylemi kitabını ePub İndir
İslamın Siyasal Söylemi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İslamın Siyasal Söylemi kitabını ele aldık. İslamın Siyasal Söylemi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İslamın Siyasal Söylemi kitabının yazarı, İslamın Siyasal Söylemi kitabının fiyatı ve İslamın Siyasal Söylemi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İslamın Siyasal Söylemi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İslamın Siyasal Söylemi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İslamın Siyasal Söylemi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İslamın Siyasal Söylemi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU