-->

Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Eşi benzeri olmayan zamanlardan birinde, eşi benzeri olmayan bir “İnsan”ı anlatır bu kitap. Çok yönlü kişiliği, renkli hayat çizgisi ve alışılmadık başkaldırısıyla, yenilenlerin tarihinden günümüze ışık tutmayı başarabilen Şeyh Bedreddin’i anlatır.   Bedreddin, adaletli bir uygulama, çağına göre yenilenmiş bir hukuk, feodal yapıya ve kişisel egemenliğe karşı bir sistem istiyordu. Dünya görüşü çoğulcu, tasavvufa bakışı doğacı, zihniyet yapısı sorgulayıcıydı. Hayat algısı, hukuk, adalet ve eşitlik üzerine kuruluydu.   Bilmeyi arzuladı, bilmeye cüret etti, bilmeye yeltendi. Bildiğini herkesin önünde söylemeye cesaret etti, kendi doğrusunu sonuna kadar savundu. Meydan okuması gerekiyordu, meydan okudu. İsyan edilmesi gerekiyordu, isyan etti. Sonuna kadar bilip inandığının peşinden gitti.   Bilinmedik bir kıyamdı Şeyhin kıyamı. Kim görmüştü o vakte kadar, ezilenden yana duran bir “devletlû” kişiyi?   Başkaldırısı özgündü, kendisi de özgün bir şahsiyetti. Anadolu’da dini motiflerle başına adam toplayıp başkaldıran diğer isyancılara benzemezdi. Bedreddin, daha sonra dünyada meydana gelecek büyük başkaldırıların habercisiydi.   Henüz tarihçilerin net bir fotoğrafını çekemediği, resmini çizemediği bir yolda, yüz hatları tam belli olmayan bir portredir Bedreddin. Akıl ve bilginin ötesinde, belki de sezgiyle çizilecek bir portredir.   Üstü ne kadar örtülse de, daha derinlere gömülmek istense de, vakti geldiğinde silkinip bütün yüzyılların ötesinden “buradayım” diyen bir efsanedir Bedreddin.   Kazananlar ve onların kulları kaypak kelimelerle örterler gerçeğin üstünü. Perdenin ardında olgunlaşan gerçek, saldırgan inançların tarihini uysallaştırır. Önyargılar evrilir gerçeğe doğru. Zaman, şaşmaz adaletiyle bir gün hakkı sahibine teslim eder.   Gizlenen efsaneleşir ve efsanelerde canlanır kaybedenlerin gerçeği. Kazananların tarihi varsa, kaybedenlerin efsanesi vardır.   Bedreddin der ki: Herkesin kendince bir onuru, bir değeri vardır.  Herkes kendi evinin, kendi vicdanının sultanıdır. Ben de halimce Bedreddinem.

***** Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabını için satın alma linkleri:
Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabını satın al

***** Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin indirme linkleri:
Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabını PDF İndir
Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabını ePub İndir
Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabını ele aldık. Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabının yazarı, Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabının fiyatı ve Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gerçeğin Efsanesi / İnsan Bedreddin kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU