-->

Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tırmanmak bize göre değil, başımızı kaldırınca gökyüzünü görmek yeter bize.   Kara geceler umudumu söküyor, yarınlara inancım ol. Karanlığı bölen gün ışığı, gecemi sabaha bağlayan manidar vakitlerim ol. Ben yarım kalmayı öğrendim hayattan, birlikteyken yarım olmayı öğretelim dünyaya. Yükseklik korkuma armağan düşüşlerim ol, diplerde tutunalım. Tırmanmak bize göre değil, başımızı kaldırınca gökyüzünü görmek yeter bize. Azla yetinmek değil bu, çok olmaktan korkmak. Çokluk uğramasın, yetebiliyorken biz bize.   Hayatın karmaşasıyla gelen umutsuzluklar karşısında, dupduru bir inançla duran yürekli bir kalemden, hala tertemiz sevebilmeye inanan güzel yüreklere bir armağan…

***** Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabını için satın alma linkleri:
Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabını satın al

***** Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut indirme linkleri:
Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabını PDF İndir
Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabını ePub İndir
Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabını ele aldık. Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabının yazarı, Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabının fiyatı ve Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hayat Yarım Bırakır Sen Ellerimi Tut kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU