-->

Geçiş Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Geçiş kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Geçiş kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Geçiş kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Reenkarnasyon binlerce yıllık bir inanç sistemidir ve her dönemde bu kavrama inananlar ile inanmayanları, adeta ideolojik bir tartışma içinde karşı karşıya getirmiştir. Bu tartışmanın her iki cephesinde bulunanlar da kendi savlarını kanıtlamak üzere, her inanç sisteminden veriler toplamışlar, yazmışlar, anlatmışlar, bitip tükenmek bilmeyen araştırmalara girişmişlerdir.   Kendi kişisel bakışım çerçevesinde ''inananlar'' tarafında bulunmama karşın, sadece ''inanç'' olgusunun tatminsizliği içinde, reenkarnasyon meselesini, Türk ve yabancılardan oluşan bir grupla bilinçaltı çalışması yaparak içselleştirmek, sorularının yanıtlarını doğrudan bulabilmek hedefiyle yola çıktım. Bu araştırma, her şeyden önce benim kişisel yolculuğum ve kendimi bir şekilde ikna etme çabasıydı.    Bu kitaptaki geçmiş yaşam öykülerinin, bu yolda daha geniş farkındalığa ulaşma çabası içinde olanlara katkı sağlamasını umut ediyorum.   Dilek Karakuş    Dilek Karakuş Geçiş kitabında, tarihin her kesitinde inanç ve tartışma konusu olan reenkarnasyonu kendi profesyonel teknikleriyle araştırıp, hayat denen olgunun bir sonraki hayata "geçiş" için hazırlık olabileceği ihtimalini zihinlere bırakıyor

***** Geçiş kitabını için satın alma linkleri:
Geçiş kitabını satın al

***** Geçiş indirme linkleri:
Geçiş kitabını PDF İndir
Geçiş kitabını ePub İndir
Geçiş kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Geçiş kitabını ele aldık. Geçiş kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Geçiş kitabının yazarı, Geçiş kitabının fiyatı ve Geçiş yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Geçiş kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Geçiş kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Geçiş kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Geçiş kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU