-->

Kıssadan Hisse Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kıssadan Hisse kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kıssadan Hisse kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kıssadan Hisse kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Genel hatları ile biraz da borsa ile ilgili fikirlerimi yazdım. Pek tabiki bunlar yaşanmış tecrübelerim ile çıkarılmış sonuçlar. Bu kitap, beklenildiği şekilde bir borsa eğitim kitabı değildir. Çocukluğumdan bugüne kadar yaşadığım yaşattığım hikayelerimi yazdım. Geldiğim yeri asla unutmayacak bir sade vatandaş olarak, tüm doğallığım ile aktarımlar yapıp , bir hayata daha dokunmak istedim. Kitabı yazarken, acabalarım olmadı. Kaygılarım olmadı.  Neticede ünlü bir yazar da değilim, otoritelerden oluşan bir jüriden puan derdim de yok. Büyük bir heyecan ile samimiyet ile yazdım.. Çocukken hayaller kurardık. Okul bitse de yazın oynasak.. Ortaokulda lise sınavı hayali, lisedeyken üniversite, sonra iş kariyer, kıl tüy.. Sürekli değişen gelişen hedefler hayaller. Evlenirsin yine değişir. Çocuklarımı okutayım, evlendireyim, torun torba falan filan. Şak bir bakmışın hayallerin bir sahil kasabasına yerleşmek olmuş.. Kısaca çan eğrisinde tepeden dönüş başlamış, bayır aşağı iniyorsun… Bu kitapta yakalayabileceğiniz ufak detaylar, son hayalinize çan eğrisi tepesinden dönmeden ulaşmanızı sağlayabilecek detaylar. Bu yüzden yazdım. Yazmam için motivasyon kaynağım kıymetli dostum Sedat Balun ve sosyal medya takipçilerime teşekkürlerimle…

***** Kıssadan Hisse kitabını için satın alma linkleri:
Kıssadan Hisse kitabını satın al

***** Kıssadan Hisse indirme linkleri:
Kıssadan Hisse kitabını PDF İndir
Kıssadan Hisse kitabını ePub İndir
Kıssadan Hisse kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kıssadan Hisse kitabını ele aldık. Kıssadan Hisse kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kıssadan Hisse kitabının yazarı, Kıssadan Hisse kitabının fiyatı ve Kıssadan Hisse yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kıssadan Hisse kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kıssadan Hisse kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kıssadan Hisse kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kıssadan Hisse kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU