-->

Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Türkiye’de bugün; sağ, sol, milliyetçi, muhafazakar, dindar, seküler ayrımı olmaksızın herkes yılgın, herkes bezgin, herkes bunalmış durumda. Umutsuzluk ve güvensizlik duygusu giderek artıyor. Çünkü Türkiye tipik bir tüketim toplumu; hane halkı, esnaf, tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar, kobiler, büyük ölçekli işletmeler, yani herkes borçlu, ancak kredilerle ayakta durmaya çalışıyor. Hükümetin kredilerle büyütmeye çalıştığı bu ekonomi sürdürülebilir değil. Çünkü üretimle değil, tüketimle büyütülmeye çalışılan bir ekonomi bu. Büyüme dengesiz bir büyüme; kalitesiz bir büyüme bu nedenle de istihdam yaratamayan bir büyüme.Türkiye’de siyasete ya da kamu dairelerine girmek için liyakat bir değerlendirme ölçütü değil. Bir yerlere gelmeniz için mensubiyet bağlarınızın güçlü olması yeterli. Siyasette ciddi bir kalite eksikliği var; niteliksiz, alt yapısı yetersiz, İngilizceyi okuyacak, anlayacak ve konuşacak düzeyde bilmeyen insanlarla bu çağda siyaset yapamazsınız, ülke yönetemezsiniz. 21. Yüzyılın dijital çağını anlayan, dünyadaki gelişmeleri takip edebilen kaç bakan, kaç milletvekili var Türkiye’de? Bu insanların siyaset yapma nedenlerini sorgulamak zorundayız. Çünkü siyaset bir statü, bir zenginleşme aracı olarak görülüyor. Zenginleşmenin en kolay yolunun devletten ihale almak olduğunu artık herkes biliyor. Ancak siyaset zenginleşmek için yapılmamalı, zenginleşmenin yolu ticaret olmalı, siyaset değil. Siyaset yapan insanlar topluma karşı bir sorumluluk duymalı, onları bir yerlere getirenlere değil.Ak Parti, ülkedeki adalet kavramına duyulan güvenin, program hedeflerinin tam tersine azaldığını görebilmeli. Türkiye’nin kalkınması, gelişmiş ülkeler kategorisine çıkması, refahın artması, toplumsal düzenin tesisi, hukuk alanının özerk olması ve siyasetin dışında kalmasına bağlı. Ak Parti “Fabrika Ayarlarına” dönerek, programına bakmalı ve adalet sistemine güven duyulmadan adaleti tesis etmenin mümkün olamayacağını görebilmeli.  

***** Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabını için satın alma linkleri:
Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabını satın al

***** Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" indirme linkleri:
Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabını PDF İndir
Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabını ePub İndir
Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabını ele aldık. Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabının yazarı, Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabının fiyatı ve Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Recep Tayyip Erdoğan "Ustalık Dönemi" kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU