-->

Veda Bile Etmeden Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Veda Bile Etmeden kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Veda Bile Etmeden kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Veda Bile Etmeden kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ferhunde ile çıktığınız bu yolculukta, Tanrının her insanoğluna nasip etmediği en gizemli ve mucizevi armağanı AŞK ile karşılaşacak, onunla birlikte heyecanlara, hüzünlere dalıp çıkacak, derinliklerinde kaybolacaksınız.   Aşk bazen karşınıza, sabahınıza doğarak ışıtıp ısıtan bir güneş, bazen kırlarda size kanat takarak uçuran bir rüzgâr, hayâlini onda gördüğünüz sevgilinizin hasretiyle öptüğünüz saf ve nârin bir kır çiçeği olarak çıkacaktır. Bazen de bekleyişlerinizi hüzünlere bulayan keder dalgalarıyla boğuşturacaktır sizi. Bazen bakacaksınız ki, sizi sevinçlere boğarak coşturan, bazen de hıçkırıklara gark eden şiirlerin yürek yangınları olacaktır aşk.   Ferhunde ile birlikte, her gün o, erişilmez sevgiliyi bekleyecek, gelmeyince; ufukta batan güneşle birlikte yalnızlığın ve karanlığın koynuna gömüleceksiniz.   Heyhat! Aşk öyle bir gizemli dünya öyle bir mucizedir ki! Girdiği kalplerde umutsuzlukları sevince karanlıkları aydınlığa yücelttiğini yüreklerinizin ta içinde duyacaksınız.

***** Veda Bile Etmeden kitabını için satın alma linkleri:
Veda Bile Etmeden kitabını satın al

***** Veda Bile Etmeden indirme linkleri:
Veda Bile Etmeden kitabını PDF İndir
Veda Bile Etmeden kitabını ePub İndir
Veda Bile Etmeden kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Veda Bile Etmeden kitabını ele aldık. Veda Bile Etmeden kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Veda Bile Etmeden kitabının yazarı, Veda Bile Etmeden kitabının fiyatı ve Veda Bile Etmeden yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Veda Bile Etmeden kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Veda Bile Etmeden kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Veda Bile Etmeden kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Veda Bile Etmeden kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU