-->

Yağmuru Sevmiyordu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yağmuru Sevmiyordu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yağmuru Sevmiyordu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yağmuru Sevmiyordu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Aslan Kuliyev’in hikâyelerinde hayatın içinden kareler buluyor okur. Başka bir deyişle kendini buluyor. Yer yer gelenekten yararlanan yazar, geçmişle bugünü başarılı bir kurgu ve üslupla buluşturuyor. Azerbaycan kültüründen ve geleneğinden motiflerin yer aldığı hikâyelerinde, yeri geldiğinde bütün bir Türk dünyası yer alabilmekte, zaman zaman da evrensel değerler öne çıkabilmekte… Yazarın, parçayı göstererek bütünü kavratma çabası, kendini sık sık gösteriyor. Kitapta yer alan hikâyelerde modernite ile gelenek, rasyonaliteyle romantizm sarmal oluşturmakta, millî olandan vazgeçemeden evrensel olana uzanma çabası kendini göstermektedir. Yazarın kurgularında bir kuş, bir böcek, bir çiçek yer alabilmekte, insanlarla birlikte kurguyu tamamlayan bir unsur olabilmektedir. Hikâyelerde sevinç ve heyecan gibi duyguların yanı sıra hüzün gibi duygular da yer almakta ve okur kendisini hayatın içinde bulmaktadır.

***** Yağmuru Sevmiyordu kitabını için satın alma linkleri:
Yağmuru Sevmiyordu kitabını satın al

***** Yağmuru Sevmiyordu indirme linkleri:
Yağmuru Sevmiyordu kitabını PDF İndir
Yağmuru Sevmiyordu kitabını ePub İndir
Yağmuru Sevmiyordu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yağmuru Sevmiyordu kitabını ele aldık. Yağmuru Sevmiyordu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yağmuru Sevmiyordu kitabının yazarı, Yağmuru Sevmiyordu kitabının fiyatı ve Yağmuru Sevmiyordu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yağmuru Sevmiyordu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yağmuru Sevmiyordu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yağmuru Sevmiyordu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yağmuru Sevmiyordu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU