-->

Ada Hikayeleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ada Hikayeleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ada Hikayeleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ada Hikayeleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Modern Yunan nesrinin en büyük yazarı." — Milan Kundera "Papadiamandis, modern Yunancanın azizidir."  — Times Literary Supplement   Aleksandros Papadiamandis; Yunan tarihine, kutsal kitaplara ve yerel halkın inanışlarına göndermeler yapan masalsı bir öykü dünyasının kapılarını Ada Hikâyeleri ile aralıyor. Aslı Çete'nin Yunancadan çevirisi ve ön sözüyle...   Birdenbire battığını, dalgaların arasında kaybolduğunu gördüm. Artık tereddüde yer yoktu. Kayık, kızın olduğu yerden yirmi kulaçtan fazla uzaktaydı. Bense sadece beş altı kulaç mesafedeydim. Derhal kayanın üstünden denize balıklama atladım. Suyun derinliği iki boydan fazlaydı. Kumla kaplı dibi neredeyse boyladım. Kaya, taş olmadığı için başımı vururum diye korkmuyordum. Hemen yüzeye çıkıp dalga köpüklerinin arasına geldim. Kızın battığı yerin beş ya da daha az kulaç uzağındaydım. Suyun köpüğünde oluşan sarmallar, zavallı kız için bir anda meydana gelmiş ıslak bir mezar gibi olacaktı. Bir zamanlar denizde çırpınmış insani bir varlığın geride bıraktığı tek iz!.. İki üç güçlü kulaçla az zaman içinde yanına vardım. O güzel vücudun aşağıda sallandığını gördüm. Denizin dibine mi daha yakındı, dalganın köpüğüne mi? Ölüme mi, yoksa yaşama mı?.. *** O saf, temiz kızın, işe yaramaz yaşamımın sadece birkaç dakikasında üzerimde hissettiğim zarif, yumuşak vücudunu daha ne kadar anımsayacaktım? Sanki bir hayal, bir hülya, büyü gibi bir şeydi. O güzide, meleksi temas, milletin tüm o çıkarcı kucaklaşmalarından, sahte dostluklarından, yalancı aşklarından ne kadar da farklıydı! Seve seve kucakladığım o yük ağır gelmiyor, ruhumu dinlendiriyordu.  

***** Ada Hikayeleri kitabını için satın alma linkleri:
Ada Hikayeleri kitabını satın al

***** Ada Hikayeleri indirme linkleri:
Ada Hikayeleri kitabını PDF İndir
Ada Hikayeleri kitabını ePub İndir
Ada Hikayeleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ada Hikayeleri kitabını ele aldık. Ada Hikayeleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ada Hikayeleri kitabının yazarı, Ada Hikayeleri kitabının fiyatı ve Ada Hikayeleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ada Hikayeleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ada Hikayeleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ada Hikayeleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ada Hikayeleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU