-->

Aşık Şiirinde Kadın Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Aşık Şiirinde Kadın kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Aşık Şiirinde Kadın kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Aşık Şiirinde Kadın kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Âşık Şiirinde Kadın” adını taşıyan bu kitapta, Feminist Kuram ve Toplumsal Cinsiyet Teorisi bağlamında âşık şiiri analiz edilerek Türk toplumunda kadının konumu, rolü ve kadın algısı ortaya konulmaya çalışılmıştır. Çalışma iki ana bölümden oluşmaktadır: “Feminizm” adlı birinci bölümde feminizmin ne olduğu, nasıl ortaya çıktığı ve feminizm türleri ile ilgili bilgiler verilmiştir. Türkiye'de feminizmin ortaya çıkışı ve gelişimi anlatılmıştır. Ayrıca, kısaca dünyada ve Türkiye'de tarihsel süreçte kadın, çeşitli kültürlerde ve üç semavi dinde kadının tarihî serüvenine yer verilmiştir. Çalışmanın yöntemini oluşturan Feminist Kuram ve Edebiyat Eleştirisi ile ilgili kuramın ne olduğu, neyi amaçladığı ve ne yaptığı anlatılmıştır. “Feminist Kuram Bağlamında Kadın Cinsiyetinin Âşık Şiirine Yansıması” adını taşıyan ve çalışmanın ana bölümünü oluşturan ikinci bölümde şiirlerden elde edilen veriler ışığında feminist kuramın ana konuları ve kavramları etrafında oluşturulmuş on alt başlıkta şiir metinleri irdelenmiştir. Bu başlıklar: Ataerkillik, Namus, Evlilik, Annelik, Sözlü ve Fiziksel Şiddet, Cinsellik, Mekân, Aşk, Cumhuriyet Dönemi ve Toplumsal Değişim Süresinde Kadın ve Çalışma Hayatında Kadın şeklindedir.

***** Aşık Şiirinde Kadın kitabını için satın alma linkleri:
Aşık Şiirinde Kadın kitabını satın al

***** Aşık Şiirinde Kadın indirme linkleri:
Aşık Şiirinde Kadın kitabını PDF İndir
Aşık Şiirinde Kadın kitabını ePub İndir
Aşık Şiirinde Kadın kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Aşık Şiirinde Kadın kitabını ele aldık. Aşık Şiirinde Kadın kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Aşık Şiirinde Kadın kitabının yazarı, Aşık Şiirinde Kadın kitabının fiyatı ve Aşık Şiirinde Kadın yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Aşık Şiirinde Kadın kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Aşık Şiirinde Kadın kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Aşık Şiirinde Kadın kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Aşık Şiirinde Kadın kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU