-->

Ayar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ayar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ayar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ayar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tatum Masterson Program’a katılmamıştır. Anıları silinmemiş, benliğini korumak için savaşmak zorunda kalmamıştır. Ama uzun zamandır beraber olduğu, hayatının aşkı Weston götürüldüğünde Tatum bir şekilde onun aklında kalacağını, aşklarının bunu sağlayacak güçte olduğunu ummuştur. Yanılmıştır. Program’dan dönen herkes gibi Weston da her şeyi unutmuştur. Tatum’la geçirdiği yıllar ve Program onu almadan önce gizemli bir şekilde kaybolduğu bir hafta silinip gitmiştir. Hafıza kaybına rağmen Tatum hatırlanmak için savaş verir. Tam da yeni bir aşka başlayacaklarken bir bağışçıdan anı aktarımı sağlayan yeni tedavi Ayar’dan haberdar olurlar. Risklere rağmen Tatum ve Weston tedaviye girmeye karar verir. Tatum birlikteliklerinin anılarını bağışlar. Fakat anılar kişiden kişiye farklılık gösterir. Weston artık Tatum’la birlikteliğini hatırlamaktadır ama duyguları ile deneyimleri örtüşmemektedir. Bu tutarsızlık ona Program’dan bile fazla zarar vermeye başlar. Birlikteliklerine dair gerçek açığa çıkmaya başlarken Tatum seçim yapmak zorundadır: Weston’ı onun gitmesine izin verecek kadar seviyor mudur yoksa birlikte kurdukları yaşama devam mı edecektir? Ayar’a hazır olun.   

***** Ayar kitabını için satın alma linkleri:
Ayar kitabını satın al

***** Ayar indirme linkleri:
Ayar kitabını PDF İndir
Ayar kitabını ePub İndir
Ayar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ayar kitabını ele aldık. Ayar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ayar kitabının yazarı, Ayar kitabının fiyatı ve Ayar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ayar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ayar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ayar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ayar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU