-->

Balçık ve Ateş Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Balçık ve Ateş kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Balçık ve Ateş kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Balçık ve Ateş kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Etraftaki herkes heyecan ve merak içerisindeydi. O muhteşem varlığın göz kapakları, şimal rüzgârının tatlı esintisiyle hafif hafif sallanan çiçeklerin narin yaprakları gibi kıpırdamaya başlamıştı bile. Gözlerini açması ve uyanması artık an meselesiydi.Fakat bulunduğu köşede, gördüğü ve şahit olduğu bu hadise karşısında içten içe kor ateş gibi yanan, sanki kapıdan kovulan kıskanç bir sevgili gibi birdenbire huzursuz olan, eline fırsat geçse sanki onu bir kaşık suda boğacakmış gibi nefretle ve öfkeyle bakan birisi daha vardı. O kadar hınç ve kin ile dolmuştu ki âdeta nefret, bünyesinde yuva yapmış gibiydi. Zaten bu hınç ve nefret hâli onu hatadan hataya sürüklüyor ve tabir yerindeyse nedamet kapılarını kendi eliyle hiç açılmamak üzere sürgülüyordu.O ise, gözlerini açtığı andan itibaren kendisini çok iyi hissediyordu. Mutlu ve huzurluydu lakin; bu hâline rağmen kalbinin sükûnetini bozan bir şeyler olduğunu hissetmişti ne hikmetse. Yalnız ve bir başına olmasından dolayı şikâyet etmeyeceğine söz vermişti vermesine ama kalbi artık bu yükü taşımakta çok zorlanıyordu.Derken, büyüleyici güzelliği ve vakur duruşu ile umulmadık bir anda onun karşısına çıkmıştı. Harikulade bir güzelliğe sahipti. Beline kadar gelen saçları, mahcup duruşu, vücudunun letafeti ve endamı, yüzünün duruluğu ve parlaklığı, gözlerinin yeşil rengi ve güzelliği âdeta göz kamaştırıcı idi.İlk göz göze geldikleri ve turkuaz ile yeşilin birbirine kenetlendiği o anda, kalplerinde hissettikleri heyecanlı çarpıntı, bedenlerinde hissettikleri pozitif enerji, gözlerine yansıyan parıltı, aşkın kimyasına delalet ediyordu.Fakat; birlikte hakikat-i meçhule doğru yol alacakları, çoğunlukla da ıstırap dolu ve hesap gününe kadar da geriye dönülemez bir serüvene adım attıklarını bilselerdi ne düşünürlerdi acaba, kim bilir.

***** Balçık ve Ateş kitabını için satın alma linkleri:
Balçık ve Ateş kitabını satın al

***** Balçık ve Ateş indirme linkleri:
Balçık ve Ateş kitabını PDF İndir
Balçık ve Ateş kitabını ePub İndir
Balçık ve Ateş kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Balçık ve Ateş kitabını ele aldık. Balçık ve Ateş kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Balçık ve Ateş kitabının yazarı, Balçık ve Ateş kitabının fiyatı ve Balçık ve Ateş yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Balçık ve Ateş kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Balçık ve Ateş kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Balçık ve Ateş kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Balçık ve Ateş kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU