-->

Son Şarkımsın Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Son Şarkımsın kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Son Şarkımsın kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Son Şarkımsın kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir ateş oldu sevmek, sonu da başı da yangın yeri. Azer, küçücük bedeniyle dünyanın yükünü  sırtına, aşk acısından küle dönmüş yüreğini  ve umut kırıntıllarını da heybesine alarak yaşam dehlizinde kulaç  atmaya var gücüyle uğraşıyordu. Ama o, babasının aksine  zulümle, işkenceyle  ve hayatın zindan  aynalarıyla vicdanını kaybetmeden   mücadeleye devam ediyordu. O büyük ölüme hazırlık yapan tüm küçük ölümlerine   rağmen her gün yeniden diriliyordu. Bulutların güneşi yarması gibi hayatın en acımasız noktasına gitmekten, kendisinden vazgeçenlere inat onunla savaşmaktan vazgeçmiyordu. Zaten vazgeçmek gibi bir lüksü de yoktu çünkü o, oku kalbe  saplayan büyük bir savaşçıydı. Aile kavramını henüz sekiz yaşında öğrenmişti. Onun için aşk; kardeş, toprak,yağmur ve emek demekti. Annesi, ablası ve kardeşleri onun herşeyiydiler. Yaşamı boyunca kaybedebileçeği şeyler, ailesine götüreceği bir parça ekmekten daha kıymetli değildi. Sırattan daha ince olan bir yoldu Azer’in yürüdüğü yol. Onun için en kıymetli olan, bu yolda yürümekti. Yürürken ateşin içine düşerdi, oradan tırnaklarıyla çıkardı ve çıkmak zorundaydı. Elindeki bir parça ekmeği kız kardeşleri Hiçran’a  Esra’ya ve ablası  Rukiye’ye  götürmeliydi. Erkek kardeşler; Osman ve Ömer ise kaderin bedene bıraktığı deprem yaymaları gibiydi. Sultan anne ise sözcüklere sığdırılamayaçak kadar yaralı ve hüzünlü bir kadındı. Azer’in hayat hikayesini gözyaşlarıyla okuyaçaksınız...   Gökkuşağı kadar özledim  seni  Saçlarında ayışığını gizleyen yedi renk Atlasam zifiri karanlık Kalsam renk körü bir yalnızlık, gitsem bir beyaza intihar.  

***** Son Şarkımsın kitabını için satın alma linkleri:
Son Şarkımsın kitabını satın al

***** Son Şarkımsın indirme linkleri:
Son Şarkımsın kitabını PDF İndir
Son Şarkımsın kitabını ePub İndir
Son Şarkımsın kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Son Şarkımsın kitabını ele aldık. Son Şarkımsın kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Son Şarkımsın kitabının yazarı, Son Şarkımsın kitabının fiyatı ve Son Şarkımsın yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Son Şarkımsın kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Son Şarkımsın kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Son Şarkımsın kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Son Şarkımsın kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU