-->

Histerik Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Histerik kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Histerik kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Histerik kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tokatlı Şeref Düzyatanlar’ın 1900’lerin başında Viyana’da ne işi vardı? Şeref, Nebi, Latif ve Papaz Dimitri, Sigmund Freud’la nasıl bir araya geldiler? Psikanalizin kurucu ismine en büyük yardımı Şeref ve yol arkadaşları yapmış olabilir mi? HİSTERİK Bir Sigmund Freud ve Şeref Düzyatanlar Hikâyesi   “Şeref Düzyatanlar ile aramdaki gizli bağı nihayet bu kitapta keşfettim. Her ikimizi de büyüleyen üstün dâhi, Avusturyalı Sigmund Freud’muş meğerse. Şeref bu kitabında belki de bilmeden ‘Freudian-Slip’ icra ediyor. Tam çevirisi olmasa da Türkçesiyle ‘dil sürçmesi’… Yani, hepimizin günlük hayatında başına gelen bir olgu! Konuşmalarımızda, sözlerimizin yanında davranışlarımız da, bazen anlam veremediğimiz bir şekilde ‘sürçüyor’! Meğerse Freud Baba’ya göre bunun bilinçaltı ile bağlantısı varmış. Tıpkı rüyalarımız gibi… Şeref’in bu muazzam romanı acaba bir ‘Freudian Slip’ mi? Analizini siz yapın gari…”  Ayhan Sicimoğlu

***** Histerik kitabını için satın alma linkleri:
Histerik kitabını satın al

***** Histerik indirme linkleri:
Histerik kitabını PDF İndir
Histerik kitabını ePub İndir
Histerik kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Histerik kitabını ele aldık. Histerik kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Histerik kitabının yazarı, Histerik kitabının fiyatı ve Histerik yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Histerik kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Histerik kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Histerik kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Histerik kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU