-->

Bazen Olur Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bazen Olur kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bazen Olur kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bazen Olur kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
1987’de Ankara’da doğdum. Ortaokulda konservatuvara başladım. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’ni bitirdim. Ardından üç buçuk yıl İsviçre’de yaşadım ve İstanbul’a taşındım. İlk öykülerim Kitap-lık ve Altzine dergilerinde yayınlandı. Sanat haberciliğine Sanat Atak’ta, dergide çalışmaya ise Milliyet Sanat’ta başladım. İlk öykü kitabım Küflü Virgül geçtiğimiz yıl yayınlandı. 2018’de barınaktan sahiplendiğim köpeğim Sufle ile Moda’da yaşıyorum. Sadece bir sene Galata’da yaşadım. O da pandeminin başlangıcına denk geldi. İşsizlik içinde “Acaba ne yapsam?” diye düşünürken Sanat Atak’ın kurucusu Ayşegül Sönmez imdadıma yetişti ve bu röportaj kitabını yazmamı önerdi. Bana her daim destek ve de ilham olduğu için kendisine minnet içinde teşekkürü borç bilirim. Umarım yıllar içinde tanıştığım ve uzun süren deşifreler sonrasında kaleme aldığım bu röportajları keyifle okursunuz.

***** Bazen Olur kitabını için satın alma linkleri:
Bazen Olur kitabını satın al

***** Bazen Olur indirme linkleri:
Bazen Olur kitabını PDF İndir
Bazen Olur kitabını ePub İndir
Bazen Olur kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bazen Olur kitabını ele aldık. Bazen Olur kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bazen Olur kitabının yazarı, Bazen Olur kitabının fiyatı ve Bazen Olur yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bazen Olur kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bazen Olur kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bazen Olur kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bazen Olur kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU