-->

Borsada Sıfırdan Zirveye Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Borsada Sıfırdan Zirveye kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Borsada Sıfırdan Zirveye kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Borsada Sıfırdan Zirveye kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Para kazanmayı bilmek kadar onu harcamayı ve yönetebilmeyi öğrenmek  de zorundasınız. Aksi takdirde yatırım adına kulaktan dolma duyumlarla, algılarla yapılan yorumlara bakarak hareket ettiğinizde; akıl, mantık ve bilimsellikten uzaklaşırsınız. Bunun bedelini de para kaybederek ödersiniz. “Bedava peynir sadece fare kapanında olur.” Büyük oranda orada da yem olmanız; yani para kaybetmeniz kaçınılmaz olacaktır. Milyarlık, trilyonluk yatırım yapanlar sıra kitaba geldiğinde; bilgiye değer vermeyenlerdenseniz; kaybedenlerin safında yerinizi alırsınız.  Sizleri farklı kılan seçimlerinizdir. Seçimlerinizi yaparken de karar alma mekanizmalarınız ön plana çıkacaktır. “Nasıl başarılı olunur?” sorusuna verilebilecek en iyi cevap, “Doğru kararlarla.” olacaktır. “Peki, doğru kararları nasıl veririz?” “Elbette yanlış kararlarla.” Şunu unutmayın! Tecrübe parayla satın alınamaz.

***** Borsada Sıfırdan Zirveye kitabını için satın alma linkleri:
Borsada Sıfırdan Zirveye kitabını satın al

***** Borsada Sıfırdan Zirveye indirme linkleri:
Borsada Sıfırdan Zirveye kitabını PDF İndir
Borsada Sıfırdan Zirveye kitabını ePub İndir
Borsada Sıfırdan Zirveye kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Borsada Sıfırdan Zirveye kitabını ele aldık. Borsada Sıfırdan Zirveye kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Borsada Sıfırdan Zirveye kitabının yazarı, Borsada Sıfırdan Zirveye kitabının fiyatı ve Borsada Sıfırdan Zirveye yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Borsada Sıfırdan Zirveye kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Borsada Sıfırdan Zirveye kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Borsada Sıfırdan Zirveye kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Borsada Sıfırdan Zirveye kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU