-->

Yürekten Yazıya Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yürekten Yazıya kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yürekten Yazıya kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yürekten Yazıya kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Söndüremiyorum içimdeki   Bu kordan ateşi.   İyice deliye döndüm,   Sözlerinle sakinleştirsene beni Anne! ......              Biliyoruz ki onun şiirlerinin konusu ne olursa olsun, kalbe dokunan dizeledir. Sözcükleri yüreğinin derinliklerinden geçirdiği için “yüreğine sağlık” demek gerekir. Kitabı okuduktan sonra tüm okurlarının bunu söyleyeceğine inanıyoruz.       Biliyoruz ki onun şiirlerinin konusu ne olursa olsun, kalbe dokunan dizeledir. Sözcükleri yüreğinin derinliklerinden geçirdiği için “yüreğine sağlık” demek gerekir. Kitabı okuduktan sonra tüm okurlarının bunu söyleyeceğine inanıyoruz.                                                                                                                                İyi okumalar/ Baygenç Yayıncılık

***** Yürekten Yazıya kitabını için satın alma linkleri:
Yürekten Yazıya kitabını satın al

***** Yürekten Yazıya indirme linkleri:
Yürekten Yazıya kitabını PDF İndir
Yürekten Yazıya kitabını ePub İndir
Yürekten Yazıya kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yürekten Yazıya kitabını ele aldık. Yürekten Yazıya kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yürekten Yazıya kitabının yazarı, Yürekten Yazıya kitabının fiyatı ve Yürekten Yazıya yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yürekten Yazıya kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yürekten Yazıya kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yürekten Yazıya kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yürekten Yazıya kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU