-->

Çocukluğum ve Çocuğum Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çocukluğum ve Çocuğum kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çocukluğum ve Çocuğum kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çocukluğum ve Çocuğum kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sakla anıları gelir zamanı, boşuna mı biriktirdi çocukluğun onları? Asla! Çocukluğun kendine has bir dünyası vardır. Bu dünyada büyülü şeylere yer olduğu kadar mutsuz anılar da yer bulabilir kendine. Bir çocuk, bir kahramanın gelip kendisini kurtarmasını bekleyebilir, yolda yürürken kuşlara bakıp hayallere dalabilir, olmayacak şeylerden korkarak annesinin sıcak kollarında şefkat arayabilir, salıncakta sallanırken her defasında hızını artırarak gökyüzüne kavuşabilme ihtimaline tüm benliğiyle inanabilir, bir sihirli değnekle her şeyin daha güzel olacağını düşünebilir... Sonra bir gün büyür, dizlerindeki kabuk tutmuş yaraları unutur, unuttuğunu sanır.   Belki de çocukluğundan beri beklediği o kahraman yetişkinliğinin pelerin takmış halidir…   Aslı Kocaeli, anne olduktan sonra âdeta kendi sihirli değneğini ve pelerinini bularak çocukluğuna bugünün gözüyle bakıyor, kabuk tutmuş yaraları iyileştirmeye niyet ediyor. “Büyüğüm ben anne olacak kadar, küçüğüm ben anne diye ağlayacak kadar,” diyor ve o zamanlar anlamadığı, içekapandığı, mutsuz hissettiği tüm anların başını bir anne şefkatiyle okşuyor. Çocukluğum ve Çocuğum’da sıkı sıkı sarıldığı çocukluğu ve kendi çocuğu, el ele tutuşup huzur dolu bir yolculuğa çıkıyor.   Bir anne olmak ve bir annenin çocuğu olmak denklemlerini @anneninicsesi parantezinde çözmeye hazır mısınız?   “Küçüklüğümden bir hediye geldi anneliğime, Çocuğumun ihtiyacı olan her şey yazıyor içinde.”

***** Çocukluğum ve Çocuğum kitabını için satın alma linkleri:
Çocukluğum ve Çocuğum kitabını satın al

***** Çocukluğum ve Çocuğum indirme linkleri:
Çocukluğum ve Çocuğum kitabını PDF İndir
Çocukluğum ve Çocuğum kitabını ePub İndir
Çocukluğum ve Çocuğum kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çocukluğum ve Çocuğum kitabını ele aldık. Çocukluğum ve Çocuğum kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çocukluğum ve Çocuğum kitabının yazarı, Çocukluğum ve Çocuğum kitabının fiyatı ve Çocukluğum ve Çocuğum yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çocukluğum ve Çocuğum kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çocukluğum ve Çocuğum kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çocukluğum ve Çocuğum kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çocukluğum ve Çocuğum kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU