-->

Dahiyane Delilik Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dahiyane Delilik kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dahiyane Delilik kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dahiyane Delilik kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Bir anlatımı, öykü yapan ve onu güçlü kılan ölçüt nedir?” sorusunu “Öykünün insan ve yaşamla kurduğu sıkı bağdır.” diye cevaplarız. Emre Arslan’ın öyküleri de insan ve yaşamla kurduğu sıkı fıkı bağ oranında güçlüdür.  20. yüzyılda kimi öykücüler,  öyküyü kentin kenarına kadar getirdi ve orada bıraktı; Emre Arslan ise kentin kenarından kente taşınan bir evrimleşmeyi öyküleştiriyor.  Yine kimi öykücüler, Anadolu’nun kasabalarında toplumsal gerçekliği ararken Emre Arslan öykülerini toplumsal gerçekliğe bireyin hissiyatını ekleyerek kurguluyor. Kimseye şikâyet etmeyen bireylerin sözcüsü oluyor.  21. yüzyılın hemen başında yeni öykücülerin bazıları,  kurgusunu bozkırdan, topraktan bir ümit çıkarıp kasabada bekleyeni saza söze dökerken Emre Arslan öykülerinde bozkırı, toprağı ve Anadolu’yu modernizm ile içten içe kavga ettiriyor. 21. yüzyıl Türkçesinin ve edebiyatının özgün/ yetkin öykülerinden oluşan bu kitapla Emre Arslan, öyküleri ile yaşam gibi bitmemiş bir olaya, bitmemiş bir mekâna ve  bitmemiş bir zamana okuyucusunu çağırıyor.

***** Dahiyane Delilik kitabını için satın alma linkleri:
Dahiyane Delilik kitabını satın al

***** Dahiyane Delilik indirme linkleri:
Dahiyane Delilik kitabını PDF İndir
Dahiyane Delilik kitabını ePub İndir
Dahiyane Delilik kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dahiyane Delilik kitabını ele aldık. Dahiyane Delilik kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dahiyane Delilik kitabının yazarı, Dahiyane Delilik kitabının fiyatı ve Dahiyane Delilik yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dahiyane Delilik kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dahiyane Delilik kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dahiyane Delilik kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dahiyane Delilik kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU