-->

Piyan Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Piyan kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Piyan kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Piyan kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir çeşit gemici düğümüdür piyan. Halatın çımasının dağılmasını önlemeyi amaçlar. Halat ucu dağılmayınca halat da dağılmaz. İnsan, gönlündekilerle vardır. Gönlündekilerle yürür gider geleceğe. Fırtınalı denizlerde yüzen gemi misalidir her insanın hayat serüveni. Duygularımız halatın çıması, düşüncelerimiz piyan. Yüreğimizdekilere göre düşünürüz. Yüreğimizdekilere göre yaşarız. Bizleri biz yapan duyguların kaleme alınmaya gayret edildiği bu çalışmayı yüreğinde hala güzellik tutmaya gayret edenlere armağan etmek istiyorum. Çünkü onlar her şeye rağmen sevgileriyle her şeyi bir arada tutarlar.

***** Piyan kitabını için satın alma linkleri:
Piyan kitabını satın al

***** Piyan indirme linkleri:
Piyan kitabını PDF İndir
Piyan kitabını ePub İndir
Piyan kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Piyan kitabını ele aldık. Piyan kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Piyan kitabının yazarı, Piyan kitabının fiyatı ve Piyan yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Piyan kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Piyan kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Piyan kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Piyan kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU