-->

Davetsiz Misafir Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Davetsiz Misafir kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Davetsiz Misafir kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Davetsiz Misafir kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Öykü yaşanmış ya da yaşanması mümkün olan olayların yer, zaman ve şahıs belirtilerek anlatıldığı edebi olay yazılarıdır. Davetsiz Misafir kitabı bu tanıma bağlı kalınarak öykü türünde kaleme alınmış metinlerden oluşmaktadır. Bu kitaptaki öykülerin kaynağı kadim Türk kültürü ve irfanıdır. Öyküler okuyucuyu kâh Ege kıyılarında kâh Ege içlerinde hatta Anadolu’nun bozkırlarında seyrüsefere çıkarmaktadır. Öykülerde günümüz insanlarının bireysel çıkmazlarından, yaşadıkları toplumsal sıkıntılardan tutun da yakın tarihimizin unutulmuş ritüellerinden ve iz bırakan olaylarından, karakterlerinden esinlenilerek kurgulanan öyküler yer almaktadır. Öykülerin renkli karakterleri arasında insanlar kadar hayvanlarında da yer alması öyküleri daha da ilgi çekici hale getirmektedir. “(…) Keçilerin bu durumu aklıma köy evlerinin ahalisinin bir hayli kalabalık olduğunu getirdi. Atlar, eşekler, koyunlar, keçiler, kediler, köpekler, sığırlar, tavuklar da ev ahalisine dâhildir ve hepsi yuva bildikleri bu çatı altında tartışmasız söz sahibidirler. Onların da istekleri, ihtiyaçları, fikirleri vardır. Gün sahipleri için en başta onların ihtiyaçlarını gidermekle başlar. (…)”

***** Davetsiz Misafir kitabını için satın alma linkleri:
Davetsiz Misafir kitabını satın al

***** Davetsiz Misafir indirme linkleri:
Davetsiz Misafir kitabını PDF İndir
Davetsiz Misafir kitabını ePub İndir
Davetsiz Misafir kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Davetsiz Misafir kitabını ele aldık. Davetsiz Misafir kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Davetsiz Misafir kitabının yazarı, Davetsiz Misafir kitabının fiyatı ve Davetsiz Misafir yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Davetsiz Misafir kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Davetsiz Misafir kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Davetsiz Misafir kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Davetsiz Misafir kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU